HandanOsman Merhaba ben 20 haftalık hamileyim. Normalde bebeğim kıpır kıpırdı ama iki gündür hiç birşey hissetmiyorum. Ama gaz sancım var 2gündür o yüzden olabilir mi acaba.
MucizemE HandanOsman sen yine de doktoruna sor canım ama gazdan dolayı kasılıyorlar içerde belki ondandır yeşil erik ye 5 tane birde kayısı ye geçer
Kibarbaby HandanOsman olabilir canım gazdan oynayacak yeri kalmıyo olabilir. Bazı zamanlar bende hissedemiyorum ve ne yaparsam yapıyım oynamıyo çikolata düz yatmak filan tırt 😂 onun keyfine göre ☺ Ama içini rahatlatmak için doktora veya sağlık ocağına gidebilirsin
sudamlasi HandanOsman gazını çıkartman lazım canım bi şekilde çünkü bebek te içerde rahatsız oluyodur o gazdan Dr söyledi bana.
Cnkuzu Azalmasi bence cok sorun degildir zaten bu haftalarda cok az hissedilir balik vurmasi gibi biz 22 haftaligiz ona rahmen cok derinden hissedilio herzaman degil simdiden sonra kismetse cok hissedilcek cunki daha kucukler 😊
HandanOsman Cnkuzu ama geçen haftalarda daha çok hissediyordum hemde gün boyunca ben erken hissettim biraz. Ama 2 gündür tık yok😔