RumeysaBilici Özel Ege Şehir Hastanesi ’nde doğum yapacak olan var mı kızlar ?? veya daha önce yapmış olan ☺️
Figengdmk RumeysaBilici bende 1-2 haftaya orada doğum yapacağım daha önce doğum yapan var mı hemşireler ilgili mi refakatçi kaç kişi kalabiliyor acaba?
Tdof26 RumeysaBilici bende şuanlık oraya gidiyorum bakalım doğumda nasip. Ümran hanıma gidiyorum 19 haftalığım
RumeysaBilici Figengdmk Hadi yaa😍 ay inşallah bilen biri vardır da içimizi rahatlatır. Hangi doktor sizin
pptya01 Figengdmk allah bi avazda kurtarsın inşallah. Doğum yaptıktan sonra yazar mısınız hastane ismi ile lütfen nasıl geçti hastane diye
Figengdmk RumeysaBilici ümran RumeysaBilici ümran hanım benim doktorum sizin doktorunuz kim? bende çok merak ediyorum ege şehir hastanesine giden baya hamiş var ama doğumla ilgili bilgi bulamadım pek😔
Zeynep0606 Figengdmk benimde doktorum umrandi memnun kalmadim ilgisiz gorumcemide 6 santim.acilmadi olmasina ragmen 32. Haftada sezaryana aldi muaymeleri cok ilgiliydi ama dogumu berbat dogurttuktan sonra goremezsiniz yaninizda
RumeysaBilici civciv1520 Merhaba 🤗Muayene ücretleri 100 TL civarı doğum veya sezaryen ücreti de 3.800 dediler bize 😊
RumeysaBilici aslihancvk Ayy hadi hayırlısı Allah sağlıkla kucağınıza versin inşallah 🤗 Kaç haftalıksınız ☺️
RumeysaBilici Tdof26 Yaa çok sevindim 🤗 Belki karşılaşır arkadaş oluruz ☺️Allah sağlıkla kucağımıza versin inşallah yavrularımızı 🙏😊
aslihancvk RumeysaBilici amin canım inşallah 🤲🥰 31.haftadayim artık nasipse 37 de sezaryen doğum olacak heyecanla bekliyorum artık 😀