Nur_tanem Gulsen4224 🤣🤣 saka gibi dimi herkese yorum yap bilinsin kendimizinkini göremiyoruz Rabbim hayırlı evlat versin hepimize içime erkek doğuyor bilmiyorum niye 🧿💙
Gulsen4224 Nur_tanem hayırlısı olsun cnm inşallah rabbim gönlüne göre versin 😇😂aynn bilemedim bende oğlum vardı kızım olacakmış ama ben hissediyordum 😍rabbim kucağımıza almayı nasip etsin 🤲🏻❣️
Zehraaa98 Gulsen4224 canıııım cok sağol sana sozum vardı en kısa zmaanda sevıncımı yasayıp ulaşcam sana🤣😂😍😍😍
Nur_tanem Gulsen4224 benimde kızım var 🙈 ondan mı böyle hissediyorum diyorum ama farklı belirtiler var kızımda bulantı çok fazla oldu bunda iyiyim çok şükür kızda tatlı yedim bunda ekşi 🤪 tabuları yıktım
Gamzeliiiiii Gulsen4224 kuzum benim ultrason resminede bakarmısın 8 haftalığım https://imgyukle.com/i/YV5cqP
Aslinurrr Zehraaa98 tebrikleer 🥳🥳 demek belli oldu. kaç haftalıksınız? ve Allah gönlünüze göre vermiştir umarım sağlıcakla kucağınıza alırsınız ❤️
Nur_tanem Gulsen4224 hayırlısı inşallah canım benim Rabbim herkesin gönlüne göre versin her iki duyguyu da yaşatsın inşallah 🧿😍💙💖