Pamukseker__ Merhaba canım benim bebeğim de geç döllenme. Normalde son adet tarihim 17 Haziran son adetimden bi kaç gün önce gitmiştik (tarihi tam hatırlamıyorum). Doktor spermin yumurtaya ulaştığını hatta 2 mm geliştiğini söyledi belki tutabilir demişti bizde bi umut bekledik. Ama adetim kontrolden bi kaç gün sonra geldi maalesef. Yine de umudumu kaybetmemiştim. Adetimden 2 hafta kontrole hem kan hemde idrar testi yaptı hastahane sonuç negatif. Neyse demek hayırlısı böyleymiş dedik ama burukluk oluyor tabi. Sonra rabbim nasip edecek ya son adetimin üzerinden 2 ay geçti. Normalde de gecikiyordu hep bide kendimi umutlandırmak istemdim neyse ikinci adet geldi dayandı hala gelen giden yok adet gecikmesi ve iştahsızlık bide göğüs şişkinliği haricinde hiçbir belirti de yaşamadım bunlarda seni umutsuzluğa sokmasın sakın. Neyse ikinci ayıma artık bir kaç gün kalasıya test yapayım dedim zaten varsa kesin çıkar dedim sonuçta iki ay olacak dile kolay. Ve sonuç pozitif ☺️☺️ O kadar şaşkındım ki bir sonraki gün inanamayıp bir daha yaptım yine aynı. Doktora gittiğimizde son adet tarihime göre 9 haftalık olması gerekirken tam 8 haftalık çıktı. Yani geç döllenme. Kan testini bir hafta sonraya ertelemiş olsaydık kesin çıkacakmış ama rabbim şaşırtacak ya ☺️😊 umudumu kaybetme kardeşim inşallah istediğin gibi bir sonuç alırsın inşallah ♥️🌸