babyberry Sizlerde de adet olacakmış gibi kasık ağrısı bel ağrısı kalça ağrısı gibi durumlar var mı ve aşırı yorgunlukkk her an yatma isteği
ErsiNuray babyberry evet hemde nasl kasiklarim belim berbat ayakta uzun sure kalamyorum belime ağrı vuruyor hemem
babyberry masallarin son adet tarihime göre 5+4 ama 4 gün geç yumurtladım biraz geriden geliyor o yüzden beta değerim ama artış iyiydi kese bekliyorum iki gündür çok ağrım oldu doktorum progestanı 3e çıkardı o beni tedirgin etti çok
babyberry Nuray23 evet bel ağrısı kalça ağrısı hatta popom bile ağrıyor yani ağrımayan bir yerim yok 🙊
babyberry ErsiNuray benim de öyle ani ağrılar giriyor çift taraflı sağlı sollu vuruyor valla uzanınca diniyot ama bacaklarım bile ağrıyor özellikle bugün sabah bi çıktım üşüyünce çok ağrıdı
ErsiNuray babyberry yelek giydm sicak tutsun diye bnm.birde 2.bucuk yasnda kizim var her dk tuvalete tutuyorm çiş kaka skntimiz var o yuzden agrm daha cok oluyor ona hamileyken boyle cok deildi
Aylineymen ErsiNuray benimde öyle 3 yaşında oğlum var canı sağolsun hıc durmuyo benimde yeni 3 haftalık falan ama ağrılarım çok doktor dinlen diyo çocukla nasıl dinlenicem bilmiyorum
ErsiNuray Aylineymen valla kizjma hamileyken hep uyurdum simdi nerdee gece 1de uyuyor sabah 7 8 de kalkyor hamiligimi unutyorm cogu zaman