Sencann Akşama ciğer yapıcam ama kararsız kaldım yesem mi ? 37 haftalık hamileyim doktorlar abartmadığınız sürece birşey olmaz diyorlar aklım karıştı canım da çektiii 😅. Birde size sorayım anneler
Nida_Y Sencann doktorum bana özellikle ilk 3 ay yasak demişti bir porsiyon ciğerde bebeğin 1 haftada eritemeyeceği A vitmaini varmış ama siz sonlara gelmişsiniz canınız çektiysw biraz yiyin
Duygus21 Sencann ye kuzum afiyet bal şeker olsun yarasin bebise ozellikle ilk aylar fazla tüketmemeli A vitamini icerigi yuksek oldugu icin deniyor ama arada bir yemenin hicbir zarari yok 😊
KaanErkan-mom Sencann Ömrümde hiç ağzıma vurmadım millet öyle bir övüyor ki merk ediyorum şu ciğeri😃 ama kokusu iğrenç değil mi
Hulyaa46 Sencann canım kuzu ciğeri çocuğa kilo aldırıyor ben sütle marine ettim kokmaması için ki et gibi oldu 1 kg ciğeri 3 gün boyunca ara ara yedim bebişe kilo aldırsın diye.
Yeppudaa KaanErkan-mom ay gecen masterchefturkiye de coger vardi allahim nasil canim cekti anlatamam off izgara ciğer kokusu misss inşallah birgun doguya giderseniz Elazığ, Diyarbakır, Batman, urfa, antep muthis lezzetli yapiyorlar miss miss.
SevgiKndrms Sencann bende yedim ve yemeye devam ediyorum ciğeri 34 haftalığım 😅 doktora sordum ayda 1-2 kere çok abartmadan yiyebileceğimi söyledi. İlk üç ay sakıncalıymış zaten. Canın çektiyse afiyet olsunnn ☺️
Minik1bey Yeppudaa Elazığ’da çok kaldım ama ciğerden nefret ederdim Urfa’ya bi gittim neredeyse hergün ciğer yemeye başladım. Valla ordakikerin kahvaltıda bile ciğer yeme sebeplerini orda anladım 😂
Pelinoz Sencann hamilelik dönemini urfada yaşadım bana da diyetisyenim önermişti yenebiliyormuş. Kendim yapmadim ayda 1 ciğer yedim hiç birşey olmadı çok şükür.