Tugbaymnkurt Kızlar 26 haftalıkken bebegınızın kilosu ne kadardı doktor ölçüm yaptı ama sağlıklı bir ölçüm olmadı ödemden bebegı net goremedı sızın minnosşşar kaç gram çıktı ve bebege ne kilo aldırır bır fikriniz var mı
Ayseege6156 Tugbaymnkurt bizim ki 25 de 1 kg dı 33 cm di haftaya kontrole gideceğim bakalım ne alemdeyiz 😅🙈 bebeğe kilo aldıran yiyecekler bio da oluyor canım genelde ordaki yazıları takip et 🥰
Cinarinannesii_ Tugbaymnkurt ben doğum yaptım 26 haftayı hatırlamıyorum ama 28 de 850 gramdı 🙂 son haftalarda kilo almadığı için 1 hafta boyunca muz ve ceviz yemiştim bol bol hatırladığım kadarıyla yarım kilodan fazla almıştı 🙂 burdan gördüğüm kadarıyla bol kadar peyniri ceviz muz yiyebilirsin 🙂
Asude967 Tugbaymnkurt şimdi geldik kontrolden 28 haftalığız ve 1200 geldik bol ceviz ve muz yiyorum canım tabi bende almışım😞7 ayda 9 kilo
Tugbaymnkurt Ayseege6156 masallah 🥰benımkı 710 geldı mınık kuzum kilo alması lazım 30 da mecbur alacaklar sıddetlı preaklemsıden hastanede yatıyorum 30 a kadar kilo aldırmam lazım canımm
Tugbaymnkurt Cinarinannesii_ 26 da 710 gram geldı benım bebegım preaklemsı olduğum ıcın aşırı tansıyon ve ödem den 30 da alacaklar ondan korkuyorum canım
Tugbaymnkurt Cinarinannesii_ günde bır muz bır kaç cevız yeterlı mı pekı bende de dıkıs var bebegım 19 haftalıkken rahım agzı tamamen açıldı dıkıs atıldı bebegımı dıkıs tutuyor kabız olmak yasak muzda kabız yapar dıye cekınıyorum bende de zıncırleme geldı dertler pes peşe genede halıme elhamdulillah kilosu olsun kuvezde cok kalmasın dıye merak ettım nasıl kilo aldırırım acaba dıye
Irmakkk01 Asude967 ben 6 ayda 6 kilo aldım 7. Ayımda +5 kilo almışım şaşırdım etti 11 sağlıklı gelsin de kilo istersek alınır verilir🙄🤗🤭
Emire-09 Benimde dün kontrolüm vardı 27+0 957gr 35 cm 😊Doktor zayıf yada şişman bir bebek olmayacak dedi normal ölçülerdeymiş😊bende tabi bu arada 6-7 kilo aldım🙈
Tugbaymnkurt Emire-09 26 da 710 gram geldı ama sıddetlı preaklemsıden hastanede yatıyorum 30 da alacaklar doğuma mecbur o zamana kadar bıraz daha kilosu olsa cok ıyı olucak çünkü baya küvezde kalıcak yawrum
Tugbaymnkurt imren91 masallah 710 geldı bızımkı de ama erken doğum olcak 30 da ondan kilo alsın ıstıyorum 🙂
Cinarinannesii_ Tugbaymnkurt Anladım canım geçmiş olsun Allahın izniyle sağlıkla sıhhatle kavuşursun inşallah bebeğine canını hiç sen gönlünü ferah tut ki herşey güzel olsun 🙏🌸
Emire-09 Tugbaymnkurt Çok üzüldüm inşallah o zamana kadar biraz toparlar kendini dua edeceğim sizin için Allah yardımcınız olsun 🙏🏻🙏🏻🙏🏻
Cinarinannesii_ Tugbaymnkurt Anladım canım kabızlık durumunu bilemem ama ben her gün 1 muzu doğrayıp yada ezip üzerine bir miktar ceviz atıyordum çok çok az da bal ekliyordum o şekilde yemek çok hoşuma gitmişti kabızlık için ayriyetten kayısılı meyve suyu falan tüketebilirsiniz
Ayseege6156 Tugbaymnkurt inşallah sağlıkla kucağına alırsın canım umarım herşey hayal ettiğin gibi güzel olur 😊🤲🏻
Tugbaymnkurt Cinarinannesii_ kayısı lı meyve suyu ıcıyorm canım sızın gıbı tuketıcem ınsallah benım kızımda kilo alır Allah bağışlasın evladınızı 🥰