Bsmlh Hanımlar ben normal esortman giyip tayt giyiyordum evde ama artık üstten sıkıyor bir büyüğünü alsam kalça ve bacak kısmı büyük gelecek aldığınız sayfa varmı güvenilir hamıle eşortmanı istiyorum tayt degıl
[silindi] Bsmlh ben 6. Aya girdim, hmden 89.90 a aldim beli pacasi lastikli, baya pamuklu hem sicak tutuyor, rahat olmaz diyordum ama asiri rahat oldu, hamilenpantolonuyla o kadar rahat edemedim beli surekli asagi kayiyor gibi
Serifeisitmir Bsmlh canım görsin marka alma kesinlikle hiç rahat degil ben jammymom dan aldım ama etiketinde görsin yazıyor h9c memnun kalmadım beli lastikli değil düşüyor sürekli baglamali
ozlem-06atli Bsmlh Canım LCWaikiki’nin internet sitesinden aldım 2 tane. Bütün hamileliğim boyunca giyindim çok memnun kaldım. Çok kaliteli eskitemedim bile 😊 Tavsiye ederim
Myssr Bsmlh valla bulamadm ben waikikiye gitmstm deneyerek almak istediğim icin normal eşortman aldm iki beden buyuk 2 xl ama ayaklari lastikli o yuzden cok bol olmadi acayp rahat gobegimin ustune kdr cikti
Bsmlh [silindi] ayarlanabılıyor üstten degılmı bende hamıle pantolonu aldım ama rahat edemedim dışarda iyi ama evde sıkıntı
[silindi] Bsmlh evet hatta iplerini icten yapmislar disarida sarkmiyordu, ben baya rahat ettim. Ben normalde l giyiyorum xl alayim bol olsun diyordum ama kaliplari zaten cok dar degil ya hm nin beden kalmayinca l aldim, rahat iki ay daha giyerim belden bacaklar zaten pacadan lastikli bedenden de genis kesim oldugu icin bol bol rahat oluyor
Bsmlh ozlem-06atli ona baktım da pembemsı renk kalmıştı yine bakayım tam beden almak lazım degılmj üstü ayarlanıyor zaten
Bsmlh Myssr bende lcw altı lastıklı siyah aldım normalde s giyerim l aldım ama üst lastik kısmı mideme kadar çıkıyor rahatsız oldum 🙈
istanbul3434 Bsmlh alabilecegin en muhtesem esofman https://ty.gl/kqkk2qza Gobek altindan iple ayarlanabilir beli var, sıkı lastik veya yuksek bel penye bolum yok, örme yün kumaş sicacik. Hamile pantolonlarina verdigim paraya yaniyorum bir tek bu esofman yetermis. 1.70 boy, 30 haftalik hamileyim, 78 kiloyum XXL doguma kadar cok rahat giyerim. Dogumdan sonra da belini iple sıkarak giyerim.
Bsmlh istanbul3434 hemen bakayım bunada ben beden s di şimdi l üstümdeki ama İnan kalça ve basen çok geniş duruyor beli iyi bari dedim en iyisi hamıle almak
Myssr Bsmlh benim mideminbde ustunde okdr rahatki bi de pelusumsu bisi 😅😅😅 bakalim sonlara dogru nasil olck
Beyzan Bsmlh hamile giyimde LCW de çok başarılı ama mağazalarda pek hamile reyonu yok web sitelerinde çeşit cok