Kubicim Merhaba kızlar.. 30 haftalık hamileyim.. 20 gün önce korona oldum tat koku kaybıy oldu. bu şekilde atlattım ama burdaki aile hekimi falan hemen test yaptırma negatif olmayabilir dedi. Acaba ne zaman negatife döner. Bilginiz varmı?
aybkkra Kubicim benim annemler 15. Gün yaptırdılar negatif çıktı ama virüsün başlangıcıda önemli sanırım
ece_2206 Kubicim ben de 29 haftalığım benim de tek belirtim oydu 9.gün karantinada tat ve koku kaybı ne zaman geri geldi ben iki gündür haflf haflf alabiliyorum sizin de öyle miydi
sntn Kubicim en geç 20 günde dönüyor canım negatif olduğun halde bazen tat ve kokunun geri gelmesi zaman alıyor haberin olsun
Kubicim ece_2206 evet benimde o şekildeydi bende şimdi hafif alıyorum. Bulaşıcı etkisini kaybediyomuş 10. Günden sonra ama hemen negatif olmuyomuş öyle dedikleri için tedirgin oldumm
ece_2206 sntn benim iki gündür yavas yavas tat ve koku alabiliyorum geri gelmeye basladı siz de ne kadar sürdü acaba
sntn ece_2206 bende hiç bir belirti yoktu camım ben belirtisiz atlattım çevremdekilerin genelde tat ve koku kaybı sonradan geldi