Basakgul Sevgili anneler kahve rengi akıntım sebebiyle 3 gündür progestan hap kullanıyorum.ictikten sonrasında sizin de deli gibi basınız dönüyor mu ben ayakta duramıyorum 😑
ogretmmenanne Basakgul ağızdan alırsan yan etkisi çok olur demişti doktorum. O yüzden vajidan fitil gibi kullandım hiç yan etki yapmadı. 9. Haftadan 14. Haftaya kadar bu şekilde kullandım. Şu an 26 haftalığız çok şükür. Doktorunuza danışın
Merveilkcan Basakgul bende gebeligimin basında kullandım ağızdan alınca baş dönmesi mide bulantısı yapıyor diye doktorum bana fitil olarak almamı tavsiye etti 3 ay boyunca fitil olarak kullandım ve hiç şikayetim olmadı doktoruna danış istersen fitil olarak kullanmak daha mantıklı sonuçta zaten rahîm ile ilgili bir ilaç hem doktorum ağızdan almaktansa fitil olarak kullanmamı daha çok önerdi
Astadavistabeybi Basakgul başlarda benimde dönüyordu aç karnına içmeyin akşam ki dozunda mutlaka uyumadan önce alın
ssnnmmm Sabah akşam toplamda 400mg alıyordum ben hafif bir sersemlik yapsada günlük hayatımı etkileyecek kadar değildi
Ebru555 Gece yatmadan ıcıyorım ben canm ama baslarda banada yapmıstı 26 hafta oldu smdı sabah ıcsemde alıstım
Simsim5 Basakgul şuan bende kullanıyorum ama vajinal olarak doktorum bu şekilde kullanmamı istedi. Bazıları sadece akşam kullanıyor ama doktorum sabah öğle akşam kullan dedi🤷🏼♀️
Munaa Bende 200 mg kullaniyorum canim günde bir tane fitil olarak alıyorum hic yan etki yapmadi simdilik doktorina danis bence fitil olarak kullanmak cok daha saglikli gecmis olsun ☺
Seda--urganci Basakgul agız yoluyla değilde vajinal fitil olarak alsanız hiç yan etkisini hiissetmezsiniz bende öyleydim ilk kez agız yoluyla aldığımda baygınlık gecirmiştim.
civciv1520 Ben 8. Haftadan 12. Haftama kadar progesteron hap 300 mg sabah ogle akşam toplam 300 içtim ve hafta da bir prulutun Depot iğne vuruldum bugün son günüm inşallah Rabbim evlatlarimizi bizlere bağışlar bir daha kullanmama gerek kalmaz inşallah