kinandolay İkili tarama testim riskli çıktı. Sıvı aldırmak istemiyorum. Başka bir doktora gidip tekrar ikili tarama yaptımalı mıyım? İzmirde önereceğiniz riskli gebelik uzmanı var mı?
Cansuyrm35 kinandolay Kesinlikle Namık Demir. Randevu bulmak biraz zor ama siz yine de bir görüşün belki ayarlayabilirler. Çiğli Kent Hastanesinde kendisi.
Helen17 kinandolay benim doktorum nifty testini istedi özel diye pahalı devlete gittik yapmadı amiyonsentez önerdi ama riskliymis oda bende öyle kaldım napcam bilmiyorum ağlamaktan gözlerim şişti
kinandolay Nurg5 yaş riski 1:1000 biyokimyasal trisomy 21 riski 1:85 yazıyor. Normalde kaç olması lazım bilmiyorum ilk gebeliğim
kinandolay Helen17 ilk risk var dediklerinde bende çok ağladım. Ama ihtimal vermek istemiyorum yanılma payı çok yüksekmiş. Umarım sağlıkla alırız evlatlarımızı kucağımıza
Helen17 kinandolay kinandolay inşallah canım yanilirlar ama benim de yaş sorunum yok eşim nifty testini yapalım diyor içimiz rahatlasın diyor ben de istemiyorum
kinandolay Helen17 ben şöyle düşünüyorum. Bu testler ne gösterirse göstersin bu çocuk bana Allahın hediyesi ve doğurucam. O yüzden artık test felan yaptırmıcam. Dua edip beklicem 🙏