Edaramazam YelizMami ben bu konu da şansız annelerdenim canım 22 haftalık Ken hissettim ben ilk hareketini şuan 32 yiz 🤗
Nesomer YelizMami ben 21. Haftaya kadar net hissedemedim 21 olunca yavaştan hissettirmeye başladı kendini. Çok tuhaf bi his rabbim isteyen herkese yaşatsın inş 🙏🏼
Sema99 YelizMami ben ilk gebeliğim de kızımı 5 aylıkken hissettim ikinci gebeliğimde 4.5 aylıkken hissettim şimdi kızım 2.5 yaşında oğlum 1.5 yaşında şimdi üçüncü gebeliğim onu 18 haftalık hissettim suan 33+5 deyiz 💐💐
Cansummm 21 haftalığım tam 18. Haftadan beri yavaş yavaş hissetmeye başladım. Bundan önceki haftalarda daha net hissediyordum şu birkaç gündür daha zorlanıyorum hissetmede uyuyor sanırım minnağım😊
YelizMami Demekki 20 haftalıktan sonra daha beklicez saglıklı olsunda allahın iznile kızlar bekleriz napalım 🤗🙈😍
Kezbanrana YelizMami merhabalar bende 2.bebeğimi bekliyorum. Şuan 11+2 Bir haftadır tıp tıp atıyor bebişim 😊😊😊💜💜💖
belizdoruk YelizMami bizim yavrucuk tam anlamıyla 22 haftada tekme attı ayağını yakaladım çeltim 😂😂😂 ama ondan sonra genelde dönüyor tekme yok