Boncugummmm pazartesı randevu aldım ama bn ılk defa yaptrcagım ılk sünnet yerlerden yapılcak ama bn kafadanda yaptrmak istyorum rahatszlgmdan dolayı agır gelir mi yaptranlar varmı hacamttan anlanyanlar? Kararsz kaldm hamıle kalmadan önce yaptrmk istyorum
fatosd84 Boncugummmm yok ağır gelmez ama ben çok yaptırdım ilk önce sırtımdan sonra kafa bi kaç zaman sonra ayak bacaktan yaptırdım çok rahatlatıcı tavsiye ederim
19231923 Boncugummmm ben yaptırdım hatta kadın yapmış bitirmiş hiç anlamadım kadına abla başlamıyor musun artık dedim😂 arkadaşım da beni korkutmuştu ama ben hiç bişi hissetmedim bile
Safisss Boncugummmm Aslında korkulacak bir şey yok. Bende yaptırdım 2 sene önce yazın güzel geçti ama cereyanda kaldığım için akşamında hastanelik oldum 😂
Boncugummmm Esra2009 aa ne guzel kızınz korkmamıs demkki szde bnm gbısnz hep eeteldm artık ertelemk ıstemyorum
Boncugummmm fatosd84 ınsllah bna ılk yaptracgn için agır gelir once sırtna yaptr dedıler de. Saçını kısa mı kestnz canm. Bırde kulak arlasına dedı bna
Boncugummmm 19231923 ay ne guzel ınsllah eli hafıf bırıdır bna yapan da hiç bilmem bıraz korkuyorum gözümü korkuttular dha dogrusu ama yaptrcam
Boncugummmm Safisss üşütmemeye dıkat edıcekmişiz galıba.. Neden hastanelk oldnz herangbı ateşin faln mı ckmısdı
hhanay1 benim annem hacamatci ve biz sürekli yaparız migren için sırt bel ağrıları için hafıza güçlendirmek için her derde deva ama virüs zamanı biraz daha dikkatli olmanı öneririm
Boncugummmm hhanay1 ilk yaptrırken kafaya da atılmasnda bır sakıncası olurmu acaba ılk defa yaptrcagm ıcn bazısı agr gelır dedı. Özel hastaneye aldm randewuyu tedbırımı alrm artık giderm. Ewt hiç vaktı deıl aslnda ortalık kotu korkuyorum ama agrılardan kurtulamıyorum nıyetledm şifa bulacagm ınanıyorum.
hhanay1 Boncugummmm ilk tarama hacamati olarak sırta yaptirabilirsiniz bünye meselesi basa da aynı anda yaptirabilirsinzi ama ikiye bolun isterseniz 3 gün önceden yenmemesi gereken hayvansal gıdalar var onları internet üzerinden araştırın hacamat yapılmaması gerekn günler var randevu alırken ona dikkat edin giderken abdest alın yapılırken ya şafi ismini zikredebilirsiniz korkacak hiç bir şey yok yapan kişi inşallah islami kurallara uygun olarak yapar sağlıcakla kalın
fatosd84 Boncugummmm benim ilk yaptırdığım kadın saçımı kesti diğeri jöle sürüp açıp yaptı kafama kafamın ortasına aşağıya sağlı sollu yapmıştı dayanamam diyorsan sırayla yaptırmakta fayda var ilk ama sırtından başlat
Busrabdullah_123 Boncugummmm biz duzenlinolsrsk her ay gidiyoruz tabi bn hamile kaldıktan sonra gtmedim 40 cksin doğum ypiym gdcm ınsallh annemyptrdi kafasından çokta memnun ama onun da ustasını bulmn lazım cnm herkes yapamiyor diye biliyorum
Kuzucumm Boncugummmm canim öncelikle sifa olsun inş ilk sırtına yaptirsan daha iyi olur sonraki ay kafana yaptir ilk yaptiracagin icin yüklemeni tavsiye etmem ayrica diyetini de yapmani tavsiye ederim 3 gun hayvansal gida tuketme ki şifasını iyice alasin ve sünneti dogru uygulayasın sormak istediklerini cevaplayabilirim
Boncugummmm Kuzucumm saolasın canm. Baş agrım çok oldgundan orayada yapmasnı ıstedm ama kararsz kaldgım ıcn sorayım bi dedım burda. Sırt bölgeme yapıcagnı söyledı kafamada kupa atınca agr gelırmı dedım agır gelmez dedı bazısı agr gelr faln derken korktum braz
[silindi] Boncugummmm ben bu donemde karsiyim, pek mantikli gelmiyor bana. İyi geldigi kadar placebo etkisi oldugunu soyleyen de varken pandemi doneminde oldugumuzu dusunursek bence riskli ama tercih meselesi. Dikkat edin kendinize her halukarda
Boncugummmm fatosd84 anladm iyi fikir bna sacnı kes de gel dedı zaten sacm az orayıda kesersem nasl olcak bilmıyorum.anladm baklm dayanmaya dayanırım kötü hissetmekden bıraz tırsıyorum