Bireylulmasali Kızlar 17+5 haftalık hamileyim ilk gebeliğim bebeğimi ne zaman hissederim kızım olacak inşallah ♥️
Bsraozturk Bireylulmasali ilk bebeğimi tam 18 haftada hissetmiştim canım ikinciyi 16da başladım hissetmeye şuan 19 haftalığız ve her gün hissediyorum çok şükür 😊
Deletedmom417 Bireylulmasali ben 15 haftada hafif kımıldanma hissettim 20 den sonra daha iyi hissettim 25 ten sonra daha da net hissettim(ilk gebelik).
Kvsr-klm MeLy90 Bireylulmasali 19.haftada hissettım pıt pıt atıyo bıde sag tarafımda toplandı sem sert oldu sagım elledım düzeldi ama sureklı hıssetmıyom bıkere günde bazen o bile olmuyo
Bsraozturk Bireylulmasali Evet ilkinde anlayamamıştım bende o mu değil mi diye ama sadece içerden bi pıt olmuştu🥰 bunda arada pıt pıt hissediyorum arada içimde bi balık geziyormuş gibi 😂
ozgeacar Bireylulmasali bende senin gibiyim Canım nasıl bi his olduğunu bilemiyorum benimde ilk gebeliğim.14 haftalığız bazen çok hafif karın içinde gıdıklanma oluyor acaba bu çoçuğun hareketimi ilk olduğu İçin anlıyamıyorum bende :)