nur94_ ben kendimce cevremde olmayan ve olan bende dahil hatayi soyleyeyim. En buyuk sebep bence rehavet hissi. Ben ilk bastan beri bir fiil calistim, oldukca kalabalik ve acik bir ofiste. Masamda maskemi cikardigimda oluyordu ama genel dikkatliydim tabi ki cok fazla. Calistim da disarida da yedim toplu tasima da kullandim hastaneye de gittim bisey olmadi. Ne zamanki kalabalik aile ortamina girdim oldu. Ben ailemde anne-baba-kardesim ciddi kronik rahatsizliklari var diye onlar yerine deprem sonrasi annanemi ziyarete gittigimde dayimlarla 2 kez biraraya geldikten sonra hepimiz covid pozitif olduk ki hepsi beni cok pinpirikliyim diye bilir, her bulustugumuzda camlari actim mesafeli oturttum hepsini ama sonuc olarak yemek yeniyor konusuluyor ortamda virus bulasmamasi imkansiz gibiydi maalesef. Ki ben bunu ilk ve son defa yaptim pozitif olduk, bunu cok dogal gorup hep yapanlar var, ayip olur diyip gunlere giden surekli kayinvalidesiyle gezen falan. Ben kardesimin rahatsizligindan dolayi ailemi en basindan beri 20 gunde bir falan goruyorum uzaktan ve yemek icmeksiz, o sekilde hicbirimize birsey olmuyordu İstanbul’da ama boyle yemekli biraraya gelmek ve bunu ust uste yapmak, virus ilkinde 3 kisiye bulasiyorsa sonrasinda 10 kisiyi garantiliyor boylelikle.