mavikelebek_ Şimdi çıktım hastaneden rahim kapalı uzunluk 34 mm dedi 28+0 1325 gr olmuşuz ilk bebeğimi 29 haftalık doğum yapmıştım inşallh bunu zamanında doğururum 🙏🏻
Nasippp mavikelebek_ ay hadi gözün Aydın sağlıcakla alalım kucağımıza inş 🤲🏻 Bende dün gittim açıklık yok 22+1 olduk
Smctn mavikelebek_ sizin adınıza çok sevindim darısı bana diyeceğim ama zor sadece dikiş tutuyor bebeği Bugün 5 te benimde randevum var bakalim dr. Ne diyecek
Nurhan88 mavikelebek_ özür dileyerek birşey sormak istiyorum serklajlı ne oluyor bir kaç kere gördüm burada ama ne olduğunu bilmiyorum
Minikjelibonum Smctn evet bende dün gittim kontrole benmde sadece dikiş tutuyormuş bende çok korkuyorum. Kaç haftalıksın kaçıncı haftadan beri dikiş tutuyor
mavikelebek_ Smctn evet 26 ve 27 de hep aşağıda hissediyordum rahimden çıkacak sanardım makat durduğu için miş öyle durması
Smctn mavikelebek_ geç oldu ama ancak fırsat buldum yazmaya şükür bebek iyi bi sıkın ti yok ama dokrorum ciğer geliştirici iğne yaptırdı bugün erken doğum olabilir diye rahim agzi aynı sadece dikiş tutuyor
Minikjelibonum Smctn maşallah iyi tutmuş daha da tutsun inşallah benmde tutar hepimiz bunca zorluğa mutlulukla tamamlarız
Smctn Minikjelibonum korkmayın bende çok korkuyordum şükür bugunumuze hergun dua ediyorum canim zamanında gelsin miniklerimiz
Minikjelibonum Smctn inşallah ya. Doktorun birşey diyormu dikişin tutmasıyla ilgili saha durrur flan diye
Smctn Minikjelibonum demedi dua et diyor tıbben yapılacak bisey yok bundan sonra dedi o yüzden ciğer geliştirici iğne yaptırdı erken doğum olabilir diye
SemaTogmus Hayırlı akşamlar hanımlar, ne olur çok dikkat edin bende serklaj yaptırmıştım. Her şey gayet yolunda idi pazar günü sancı başladı doğum yaptım şuan çocuğum kuvezde elhamdülillah iyi ama dikiş dahi tutamadı bebeğimi 😔
Smctn SemaTogmus çok geçmiş olsun. Allah’ım sağlıklı bi şekilde bebeğinizle evinize gitmeyi nasip eder inşallah Normal doğummu yaptınız kaç haftalik doğdu
Baybymucize SemaTogmus çok üzüldüm canım hareket falan ettiniz bende bugün biraz ettim kasılmam oldu bir daha kalkmam kaç haftalıktınız 🥺🥺
SemaTogmus Smctn çok teşekkür ederim benim normal doğum olmaya bir ıkınma kalmıştı çocuk dikişleri dahi zedeledi fakat çok küçük olduğu için doktorum buna izin vermedi risk almayız dedi ve sezeryana aldılar maalesef yoksa iki gün sancı çektim ben.
Smctn SemaTogmus kıyamam zor bi süreç hepimiz için bebeginiz için dua edicem sağlıkla çıksın kuvezden inşallah güzel haberlerinizide paylasirsiniz burdan insallah