Deletedmom95 37+3 olduk ben şimdiden yapayım totemimi de çok beklemeyelim 😂😂😂 Artık ağrılarım sızılarım sancılarım var ne zaman doğururum bilmiyorum ama şu bir gerçekmiş ki son zamanlar hiç geçmek bilmiyormuş 😂🤦 Varmı benimle aynı olan 🤭🤭
Bubengebelik Deletedmom95 37+4 ben de aynıyım 1 hafta önce nişan geldi bir heyecan sardı 1cmde kaldık iyi mi😂 ben de sanıyorum ki 2 güne doğurucam ne sancı bişeyy bekliyorum öyle
Sena1k Deletedmom95 bizde 37+3 üz ama malesef hiçbir belirti yok😂 2 hafta önce nstde sancı vardı alttan bakıldı açıklık yoktu eve yolladılar geçen hafta sancıda çıkmadk nstde bakalım bu hafta ne olacak 😂
Mom092 Deletedmom95 minik once korkuttu sancılarla falan smdide gelmek mi istemiyor ☺️ Ben gelecektim niye durdurdunuz simdide ben gelmek istemiyorum diye trip atiyo 😂😂
nisanurcanevi Ftmgns nisaniniz nasil geldii? Benimde sumuksu kahverengi lekeli bir akinti geldi de nişan midir emin olamiyorum
Deletedmom95 Sena1k bizimde öyle oldu 4 gün boyunca durdurdular öyle böyle doğumu şimdi gelmiyor. Hayır bebe kanalda idi ne güzel kanaldan da çıkmış yukarı doğum poziyonunda bekliyor öyle 🤦😂
A_Alparslan Deletedmom95 37 3 benim de ama ben 38 5 i görmek istiyorum 😁 çatı ağrısı beni mahvetti bu iki haftadır başka bişey yok çok şükür
A_Alparslan A_Alparslan hastanede randevu sıra bulamama… Neredeyse dogurcam hâlâ doğum şekli doğum günü hiç bilmiyorum çünkü sıra yok…
A_Alparslan Deletedmom95 kilo alsin 3 falan doğsun istemiyorum 3 buçuk falan iyidir bilmiyorum Rümeysa belkide korkmuyrm dur ama sıkıldım yani yatakta donemiyrm yürüyüş yapamıyorum adet sancılarnn benzeri başladı zaten onuda demeyi unutmuşum…. Ama yinede bi 10 gün daha beklerim ben 🤣
Kinalihalime Deletedmom95 38+2 olduk bende yaptim 38+0 da yaptim hala gelen giden yok bende artik dogmasini istiyorum😅 agrilarim sancilarim da var yataga yatmak yatakta saga sola dönmek bile agri yapiyo ne zaman gelicek bu bebisler🤗
Deletedmom95 A_Alparslan ay ben beklemek istemiyorum gelsin biranönce artık 😂 dün gittik 3 kilo olmuş dedi şükür bu da iyi 🙈 ağrılar zorlasmasa beklenir aslında ama yatakta bile dönemiyorum eşimi uyandırıyorum beni döndersin diye 😁😁😁