Purpura26 bigunanneolucak Bu arada testlerde en iyi sonucu saat 3 gibi yapınca alıyorsun. Bugun 3 gibi sıvı alımını azaltarak tekrarla bakalım silikleşcek mi
bigunanneolucak Purpura26 kasığım o kadar cok ağrıdı ki teste silik görme umuduyla kalkınca ikinci idrarla yaptım :)
1merven bigunanneolucak Akşam saat 6 gibi tekrar bak eger biraz silindiyse dogrudur ama ben koyu gördüm 18. Gün biraz cok az silik sadece 🤷🏻♀️
bigunanneolucak 1merven evet bende şasırdım dünkine çatlamış dıyor bide bugünkine değil :) bakalım bigün daha yapiyim yine koyu cıkarsa gebelik testi yaparım daha önceki hamileliğimde de ovülasyon 4 gün koyu cıkınca öğrenmiştim .)
1merven bigunanneolucak Hadi insAllah belki bu ay iki kere yumurtlamissindir kim bilir hem hapta kullanmissin hayirli haberlerle gel insAllah cok dua edicem ♥️🤲
minikcivcivim bigunanneolucak kuzu şeffaf akintin geldi mi peki belki de çatladı ama ovulasyonda böyle görünüyor olabilir mi hani yumurta catladiktan sonra salınma süresi de varya
Piremses0 bigunanneolucak kuzum benim ovulayonu görmüştün sen senin ovulayona bakınca aynı benimkini görüyorum bende anlayamadım ama çatlama olmustur bende akıntımdan anlamıştım belim ve bacaklarım ağrıyor hayırlısı inş hamşle kalırız bu ay 🤰❤️