nurberra Ben hamile olduğumu adet günümde öğrendim ama ilk yaptığım testte silik çizgiyi o kadar silik gördüm ki benden başka kimse göremezdi bakarken kör oldum resmen😂 hatta negatif diye atıyordum ki tekrar bakınca nasıl olduysa gördüm bu test dandik zaten bir tane daha yapayım dedim başka testle yaptim 😂 bu sefer daha belirgin ama yine de çok silik çizgi emin olamadım ben mı yanlış görüyorum diye birkaç tane test yaptım. 😂😂
bende kasık ağrısı vardı belirti olarak bebek yerleşirken olurmuş. Ama ara ara sanci olarak girip 2 -3 dk suruyordu beklenen adet gunume 2 yada 3 gun kala aksam baya belirgin agrim olmustu adet olacağım diye düşünüyordum.. hafif de sırt ağrım vardı üsutmüsümdür diye dusundum ama megerse hamileliktenmis🙈
7.haftaya kadar sırt kasik bel ağrım her gun devam etti sonra azaldı. Temizlik yaptığım zaman sırt ve bel ağrım oluyor suan. Kasık ağrım da ara ara oluyor rahim büyüdüğü için .
Mide bulantım ise hiç olmadı.. esime diyordum şimdi yemeğimi iyice yiyeyim haftaya bulantılar başlıyormuş diye ama hiç başlamadı 😂😂😂 benim en büyük problemim şişkinlik ve gaz o hala devam etmekte. 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️