Busra_0738 Arkadaşlar hamileliğimin başında bu bulantı olmadı 16 haftayız 2 gündür sabahlarınvar aç karnına kan ilacı içiyorum acaba o mu bulandırıyor benim gibi olanlar yazabilir mi
Minnosunannesiii Busra_0738 bende daha yemi ağzıma muz attım artık şu bulantı geçsin diye dua ediyordum karışma çıktı ilk günden beri böyleyim 16+4 bende sadece sabahları değil sabah öğlen akşam gece sürekli midem böyle
Minnosunannesiii Busra_0738 kan ilacındandır daha önce yoksa tabi bi arkadaşım var oda bu vitamin takviyelerini içince bulanıyord
Busra_0738 Minnosunannesiii ben bu gebelikte pek yaşamadım cok şükür uyanır uyanmaz bişeyler yedim aç kalıp bulamasın diye ama 2 gündür böyle inşallah devam etmez
Busra_0738 En sevmediğim durum mide bulantısı ve kusma ben cok kötü oluyorum çünkü afedersiniz ama organlsrım cıkıcak gibi oluyor
Minnosunannesiii Busra_0738 ahh birde bana sor canım içim dışıma çıkıyor gözlerim yerinden çıkacak gibi oluyor ölüyorum resmen
Busra_0738 Minnosunannesiii bilirim ilk gebeliğimde yattogım yerden kreker yemeler eşim işten gelip kahvaltı hazırlardı o zaman cocuk olmayınca dagınık olmuyordu iş de yapmıyordum ama şimdi 1 oğlum var mecbur ayakta durmam lazım
Busra_0738 Yaygın yan etkisi ishal kabızlık karın bölgesinde rahatsızlık baş ağrısı bulantı ve 3 belirtide var bende ne yapsam acaba