ayda55 kızlar 7+3gunluk hamileyim kalp atışı duymadı doktorum pazartesi son birkez bakicaz dedi duymazsak kürtaj dedi şunu merak ediyorum kalp atışı yok ama benim bulantılarım var kalp atışı olmadan bulantı oluyor mu?
halitefe ayda55 olabilir canım kalp atışı durduğunda bile bazılarında belirtiler gitmiyır yada belirtilerin kesilmesi zaman aluyor baya
Haticeyuce31 ayda55 gec dollenmeddn kaynaklı olabilir canim ben oğlumda 8. Haftada duydum kalp atışına bi gebeligimdede belki gec duyarım diye 9+5oldum yarin gidifem insallah gec döllenme yok bunda ama hem daha büyümüş olur hemde net duyarım insqllah diye düşünüyorum
Tugceasel_ ayda55 doktorunu değiştir 10 haftaya kadar duyulmaması çok normal kese ve bebek göründü ise ben 8+_6 da duydum şimdi 22+4 olduk
ayda55 halitefe canim hiç bulantim yoktu. bugün başladı acaba. kalp atışı olustumu doktor pazartesiye kadar beklicez demisti
halitefe ayda55 bulantım onunla ilgisi olduğunu düşünmüyorum canım ben inşallah oluşmuştur tabi ama bir gebelik durumu mevcut zaten hormonların değişiyor onla alakalıdır sen 9. Haftaya kadar bekle bakalım
Husn-izan ayda55 benim de ilkimde kalp atışı yoktu mecbur kürtaj oldum hafif bulantım vardı şimdi ikinciye hamileyim çok şükür 🤲🏻
Syydmoomm ayda55 Ben 7+3ken kontrole gittiğimde bebek var kalp atışı yoktu mide bulantım vardı 2 hafta sonra gittim detaylıylada baktılar 6. Haftada kalmış bebek gelişmedi o gün kürtaj oldum maalesef..