Kdrytl Kızlar merhaba 27 haftalik hamileyim malum pandemiden dolayı bir yere gidemiyoruz bu haftalarda ve daha sonrasinda yapabileceğim spor, pilates,yoga .. benzeri önerebileceğiniz videolar var mi
Baobap Kdrytl youtube a bakın. Hamile platesi diye aratın mesela. Hangisi içinize sinerse onu yapabilirsiz☺️
NesssE Kdrytl yogadayoga Zeynep şensoy YouTube fan bakabilirsiniz. Yürüyüş videoları var hem de hiç sıkıcı değil
Vscomedya Kdrytl toplam kaç kilo aldınız acaba. 24 üm bende dikkat ediyorum ama 8 kilo aldım 27 den sonra daha fazla alınıyor dediler
Kdrytl Baobap baktim ama böyle hafta hafta hareketleri güzel anlatan video icime sinmedi açıkçası haftalara göre yanlış hareketler yapmaktanda korkuyorum sizlerin deneyip memnun kaldiginiz varsa bende bakayim:)
Kdrytl Vscomedya 32+3 teyim 8 kilo aldım. Arada yürüyüşe çıkıyorum bazen evde yoga yapıyorum ama düzenli olmuyor tabiki. Özellikle de son 2 haftadir ekmeği çok kıstım protein ağırlıklı beslenmeye çalışıyorum.
Kdrytl Vscomedya teşekkür ederim ama kiloyu cok takmamak lazim aslında ya bebek için faydali şeyler yesek sağlıklı beslensek zaten cok kilo alınmıyor ama bende bu haftadan sonra ne olur bilemiyecemm asıl simdi bebis hızlı kilo almaya başlıyor 🙂