Iraz Selamın aleyküm kızlar bana ultarasonu bilgisi ilgisi olan bir doktor önerisinde bulunurmusunuz Antep’e gidiyorum ama doktorumdan hiç memnun değilim
Astadavistabeybi Iraz Antakya’da pek bilmiyorum ama İskenderun da Süleyman Aslan var palmiye hastanesinde harika bir doktor çok bilgili ve çok güzel anlatıyor
Kdrytl Iraz aleyküm selam canim özel muayene olarak ali andı var tecrübeli bir doktor ayrica mozaik hastanesinde bircok doktor var onlarinda iyi olduğunu duymuştum ilkay ödemiş, zeynep gökçe aksoy, vahap döş…
Asel-Aren Iraz şuan ki ücretleri bilmiyorum ne yazık ki ama sigortalı ysan 100 civarındadır en fazla ben kıbrıstayım ama memleketim hatay ablam ın 3 çocugu telal beyde dogdu kuzenimde oğlunu orda doğurdu çok memnundu mozaik hastanesini arayıp bilgi alabilirsin tam olarak yanlış yönlendirmeyelim ücret konusunda
ipekyasinay Ben mozaikte Zeynep Gökçe hanıma gidiyorum çok sevecen çok tatlı bir bayan öneriyorum ve Ali andı beyin de ismini çok duydum başaralı diyorlar
Cskn99 Astadavistabeybi maşallah sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah süleyman hoca mı yaptıracak doğumunuzu doğum da nasıl acaba bir bilginiz varmo
Astadavistabeybi Cskn99 inşallah ben veya Süleyman hoca covid olmazsak onun yaptırmasını istiyorum doğumda oda olacak gündüz olursa hastanedeyim gece başlarsa arayın geliyorum ben dedi
Cskn99 Astadavistabeybi 2 li tarama yaptırmışmıydiniz? 12 .haftamda cinsiyet ve ikili tarama için çağırdı süleyman hoca nasıl yapıyor bunu? Hiç bir bilgim yok