Yavuzselim-41 Selam arkadaşlar 29 haftalık gebeyim bugün covid terim pozitif çıktı siz bu sürede naptınız nasıl atlattınız en büyük korkum bebeğe bişey oluyor mu😭
Ozge3747 Yavuzselim-41 Yapacak bir şeyiniz yok maalesef. Beslenmenize dikkat edip bol c vitamini tüketin. Bebek de Allah’a emanet. Ben de 13 haftalık hanileyim karantinamın 8. Günü
Sedancre Yavuzselim-41 bende covidle temaslıtım ablam oldu bende 19 haftalığım çok korkuyorum gidip bugün test yapırırıcam önerisi olan varmı vitamin ne içilir diye ne yapılır diye
Ozge3747 Yavuzselim-41 İki gündür biraz daha kötü hissediyorum aslında. Başkalarına göre hafif atlatmama rağmen zorladı hastalık. Bir de ilaç kullanamadığım için bir gün çok iyiyim diğer gün biraz sarsılıyorum gibi oluyor ama böyle böyle geçecek inş
ece_2206 Yavuzselim-41 tat ve koku kaybını ne zaman geri kazandınız Benim bugun 9.günüm dün genel olarak bütün kokuları alabiliyordum şimdi uyandım yine azalmış yavas yavas mı gidip gelecek acaba
Kuzeyannesj Yavuzselim-41 benimde sırt ağrım burun tikanikli ve ishal var temasliyim die karantinadayim bugün test yapılacak ins negatiftir
KkubraKkubra44 Cnm bende 33.haftamda oldum. Geceli on gün oluyor. Korkma bebişlermiz Allaha emenet. Agrılarım vardı nefesimde daraldı az birşey sonra geçiyor. Bol meyve ye ara ara ılık şeyler tüket. Geçip gider Allahın izni ile…
Yavuzselim-41 Hepinize geçmiş olsun doktorumla konuştum en iyisi meyve bol su bu şekilde gever inşallah