Ozge3747 ece_2206 Evet öyle oluyor benim de, keskin kokuları daha net alabiliyorum. Bir bakıyorum 14 aylık kızımın yaptığı kakayı farketmiyorum bir bakıyorum kızarmış ekmek kokusunu duyabiliyorum. Yani gün günü tutmuyor. Böyle böyle gelecekmiş koku duyusu
Reyyhan ece_2206 benim ara ara gelip gidiyordu coook sukur bu sabah tat ve kokum gelmis cok mutlu oldum 10 gun üzerine gyzel bir kahvalti yaptım Rabbim herkese sifa versin
ece_2206 Reyyhan oh afiyet olsun benm de sabah gelmişti ama henüz tamamen gelmiş değil 9.gün benim de hala eski keskinliğinde değil sizin de öyle mi
ece_2206 Reyyhan çok tesekkür ederim :)benim bir net geliyor bir gidiyor yavas yavas düzeliyor galiba bir de burnunuzda kuruluk olmus muydu sizin
Reyyhan ece_2206 evet oldu canim buna da şükür ya tamamen gelecek insallah cok kafama takmıştım 2 3 ay gelmesse diye üzülüyordum
ece_2206 Reyyhan aynen öyle ben de çok stres yapmıstım ama bu kadar geldiyse artık gelir burun kuruluğu için birsey yaptınız mı ben gece çok rahatsız oluyorum