Whitechicken Merhabalar Aydan bu yana siyatik ağrısı çekiyorum.Değnekle yürüyebiliyorum.Sol bacağımda hareketlerim kısıtlı ve dizim çok ağrıyor .Doktor siyatik dedi benim gibi olan ve doğum yapınca bu ağrıdan kurtulan var mı?
sakizagacioneriyor Whitechicken bir yıl olmuş inşallah hala uygulamayı kullanıyorsundur hamilelikte çözüm buldun mu dayanamıyorum zonklamasına basamıyorum üzerine🤦🏻♀️
Didem34 Whitechicken valla canm siyatiği bilmemde 22.haftamdaym uyurkenn saga sola yattıgm icn sağ kemiğim sol kemiğim kopuyor ağrıdan. Erkenden kalkıyorm sabahların yatırmıyor cnkü bu agrı🤦♀️
Fatmas Mltems bana 1 ay olacak, ben de değnek ile yürüyorum. Psikolojikmen o kadar çöktüm ki, bitsin istiyorum artık. Ne yaptıysam fayda vermedi. İnanın her gün ağlamaktan da bıktım. Kimse de bir şey yapamıyor. 😔
Mltems Fatmas sabah bi egzersiz yaptım rahatlatıyor. YouTube a hamilelikte siyatik sinir sıkışması yazın. İlk videodaki iki hareket. Bide kızılay erzincan bol magnezyumlu maden suyu için ben başladım bugün iyiyim inş. Olmaz bidha😞
Fatmas Mltems 1 aydır içmediğim maden suyu kalmadı. Egzersiz yapamıyorum çünkü ağrı çok fazla. Demek ki benimki baya bi kötü sıkışmış. O hareketleri yapabilene helal olsun. Kalçamın ağrısından 1 aydır uzanamiyorum. Oturduğum yerde uyumaktan bittim. İlk hamileligimi böyle geçireceğim hic aklima gelmezdi. Dualarınızı bekliyorum.
Mltems Fatmas benimde ilk hamileliğim ve inan benimde kötü. Geçen arabadan indim otoparkta bie kitlendm bacağımı sağa çeviremedim yarım saat bekledim. Sonra açılıyo ve sonra yine oluyo. Multivitamin çok iyi geliyo. Orzak ocean mumy içiyorum. Hergün 1 adet muz 1 adet soda. Akşamda eşime masaj yaptırıyorum. Biraz biraz açıldı diye p hareketlere başladım. Sende dene lütfen bunları
Lithops Fatmas merhaba eski konuşarı karıştırırken bu mesajınızı gördüm. 35+5 teyim. 2 haftadır bu tip bir ağrım var. Benim iltihaplı romatizmam olduğu için onunla ilgili olduğunu düşünüp doktorumu da hep böyle yönlendirdim ve kortizona başladık ama geçmedi. şu an resmen kendime internetten teşhis koydum. Siyatik ağrısına çok benziyor. Kalçadan başlıyor ayağıma kadar uyuşma kramp yapıyor. Yatamıyorum kalkamıyorum oturamıyorum. youtubedaki egzersizleri yapmam mümkün değil. siz doğum yaptınız mı? Ağrılarınız hafifledi mi?
Fatmas Mltems çok teşekkür ederim. Tavsiyelerinizi uygulayacağım. İnşallah bundan sonraki süreçlerimiz güzel geçer
Busraya Lithops merhaba benimde 19.haftamdayım tam bir haftadır kalçamdan başlayıp bacağıma ordan topuğuma inen ağrım var özellikle geceleri sızıdan uyutmayan ve ne takviye aldysam geçmiyor acaba bu siyatik ağrı mı
Lotte92 Lithops ben de 25 haftalık aynı şikayet, siyatiğe baskı yapıyormuş bebek. Fizyo terapiye git dedi doktor ama daha gitmedim. Be yatabiliyorum ne yürüyebiliyorm çok korkunç. İnşallah hemen geçer doğumu bulmadan.😢
Lithops Lotte92 ben de fizik tedavi gördüm 8 seans. Toplam 10 seanstı ama 2 seansı alamadan doğurdum zaten. Hafifledi ağrışarım. Kalçam kaskatıydı açıldı. Şimdi daha hastanedeyim çok farkında değilim ama sanırım bebeğin çıkmasıyla geçti ağrılar tamamen.
Lotte92 Lithops aaa hani buralarda okuduğum kadarıyla hamilelere fizik tedavi uygulamıyorlardı, özel miydi devlet mi acaba? Faydası olduysa gitsem aslında. Ayrıca doğum olmuş gözünüz aydııın😍
Lithops Lotte92 özel bir kliniğe gittim canım doktorum önerdi benim de. Klinikte uygulanacak tedavi yöntemlerinin listesini aldım. Doktoruma tekrar danıştım. Doktorum bazılarını çıkarttırdı mesela. Elektrik akımsız yöntemlere izin verdi ssdece. O bile rahatlattı. Yani imkan varsa denenebilir.
Lithops Busraya evet aynen o şekilde ilerliyor ben üstüne hiç basamıyor yatakta sağdan sola dönemiyordum. Evde basit egzersizleri var yapılacak youtube da falan bulabilirsin. Önce onları dene derim.
sakizagacioneriyor Busraya çözüm bulan ağrısı geçen yazsın ya 2ay olacak çekiyorum dayanamıyorum artık bende 🤦🏻♀️