Neslihan1903 annepanda süper valla ben kilo vermedim hiç yeni başladım kilo almaya 2 kilo totalde 10-12 ile bitirmem gerekiyormuş 🤗
annepanda Neslihan1903 evet kendi doktorunda surekli kontrol eder zaten. Ben her gittigimde tartiliyorum.. oda gidisati gayet beyeniyor.. bizim hedefimiz de en fazla 83-85 olmak..
Seliminannesi23 Neslihan1903 aynen oyle bakalım bende cok korkuyorum dogum seklim nasıl olacak diye normal istiyorum ama içimdeki ses hep sezeryN olacagımı soyluyor😒❤️
Neslihan1903 Seliminannesi23 ya bir şekilde kucağımıza gelecekler ben hiç takılmıyorum ben sezaryenden çok korkuyorum neden bilmiyorum ama 😂
Seliminannesi23 Neslihan1903 işte sezeryandan korkuyorum bende. Hiç bu yaşıma kadar bıcak altına yatmadım😒. Ama bu nasıl olur bilmiyorum❤️
Cemrenin_annesi80 Neslihan1903 ay inşallah veririm dogumdan sonra rahatsız olmaya başladım ilk defa kilodan
Bilibon Valla masallah bizde 27-4 olduk cok sukur azaliyo gunler cok sukur 10 kilo aldim bilmem kapanisi kac kiloyla yapicaz :) yeterki saglikla gelsin yavrum kilo verilirr diye kendimi teselli ediyorum
A12sel Sibelezgi ne guzel 24 haftigim ben baya aldim ama serklajli ve tup bebek oldugu icin tamamen hareketsizim saglikla gelsinlerde kilo sorun dgl 😆
Neslihan1903 A12sel benim minnakta tüp bebek bende dikkat ediyorum valla ne yapalım sağlıkla gelsin inşallah hepimizin yavrusu aman aman siz bol bol dinlenin kilo verilir 🤗
Sibelezgi A12sel aynen saglikla gelsin insallah hepimizin yavrusu kilo onemli degil.ben zaten 45 kiloyu gecmeyen biriydim suan 50 oldum oda pandemide aldim.hamilede kalinca sabit kaldim yemem icmem iyi ama bunyem.hizli calistigi icin alamiyorum.onemli olan bebeklerimiz zaten 😇😇
Eessrra Neslihan1903 bende 19+5 haftalığım 4 kilo aldım şuana kadar bende bu salı detaylı ultrasona gireceğim çok heyecanlıyım hayırlısıyla kızım olucak ♥️