Neslihan1903 MinikKoala en güzeli kontrollü gitmek bende fazla kilo var dengeli beslenmeye çalışıyorum 🤗
MinikKoala Neslihan1903 işk gebeliğimde o kadar çok Kafama taktım o kdar çok dikkatt ettim ki 11 kilo aldım aslnda yine de iyi bir rakam ama sürekli yürüyüş halindeydim. Mecbur şimdi evden çıkamıyoruz çokta dikkat ettiğim söylenemez bnce asıl mesele çok kafaya takmamak😀
Mom092 Neslihan1903 insallah canim tabi ki takmiyorum kiloyu her elime geceni yiyorum🙈 yeterki bebegim sag salim gelsinn 🤲🏻
Frdglp Neslihan1903 evet ama artik cok istahim acildi kendimi tutamiyorum doguma kadar 10kilo almazsam iyidir🤭
Frdglp Neslihan1903 insallah canim kilo onemli degil veririz elbet.bebisler saglikla gelsin de en onemlisi o🥰
Neslihan1903 MinikKoala kafaya takmıyoruz sağlıklı olsun her şey istiyoruz sadece bende mevcut kilo var zaten üstüne birde fazla kilo almak istiyorum bebek beslensin yeter 🤗
Alsa9087 Bende 21+4 günüm 67 kiloyum. 😀 Biraz kilo olarak hızlı gittim sanırım. Ama hamile kaldığımda 61 kiloydum 😊 düğünümden hemen sonra kilo almıştım 🙈