Miray889 Fazis selam 26 yıllık bir miray konuşuyor 😀 mirayın erkek ismi olduğunu nerde duymuş acaba merak ettim mis gibi kız ismi ve ismimden çok memnunum nadir bilinen bir isim koyun kızınıza bu ismi naif ve kibar bir isim🥰
Ydgrshn Fazis benim.kizimin adi miray ben hic miray diye erkek ismi duymadim.anlamdi da kiza uygun bence ay gibi isik sacan demek
nurdane3504 Fazis yiğenimin adı da Asel ve kız bende etrafımda hep kız ismi olarak gördüm 🌺 içinizi ferah tutun çok da güzel bi isim arapça bal demek koyun bence adı gibi ballı bi ömrü olsun inşallah
Aysun1983 Fazis ben erkek ismi göremedim ama merak ettim şimdi o diyen kişiye göre hangisi erkekmiş Aysel mi miray mı
Aysun1983 Fazis bir sürü unisex isim var onlar gibi düşün hem bu yine de kızlara daha çok konulan bir işim erkek olarak parmakla gösterilecek kadar azdır
Ezgice0 Miray isminde erkek olan bi arkadaşım vardı bende ilk onda duymuştum erkekte de kullanıldığını
Mirayse1 Fazis ay yüzlü sultan emir demek neden erkek olsun en fazla unisax olur kızmn adı miray cok güzel isim