Fatoana Doktorum bulantım için önerdi. Hiçbir şey olmaz dedi. Kullanıyorum dünden beri ancak yorumları da okudum. Kimisi memnun kimisi kullandırmıyor.
Ask13 Fatoana kullandım canım bı işe yaramadı dramamine kullaniyorum ama bugün onunda faydasını göremedim napicam bilmiyorum 🙁
Fatoana Ask13 ben ilk dramamine ile başladım. Bir işe yaramadı. Sonra serum+ prilam içtim. Birkaç gün düzeldim prilamı 2 doz sonra da 3 doz kullandım. Baktım yine yamuluyorum wcden çıkamıyorum klozetle dramatik sahneler yaşıyorum doktora dedim böyle böyle o da zofer verdi deeeee hamile ilacı değil. Doktor bir şey olmaz diyor ama işte her hamileye de doktorları önermemiş. İlginç.
Genc_anne2021 Ben kullandım 4 ay boyunca şuan 26 haftalık hamileyim ve ondan başkasını da denemek istedim doktoruma diyip zoferden başka ilaç işe yaramadı bende onu içmediğimde su dahi içemiyordum hep mide bulantım oluyordu şuan bebeğimde bir sıkıntı görülmüyor Allah’a şükür.
Fatoana Genc_anne2021 Valla inşallah sıkıntısız kullanabiliriz madem o zaman. Yani cidden bulantılı hamilelik çok kötü bu ilaç iki gündür iyi hissettirdi ağzıma iki lokma bir şey girdi inşallah da bulantı bitene kadar böyle devam eder.
Ask13 Fatoana herkesin bünyesi hamileliği farklı canım benim tüp bebek doktor söyledi bana da zoferi doktoruna güven herkese farklı ilaç iyi geliyo doktor sıkıntı görse zaten vermez
Genc_anne2021 Fatoana yan etki görmediğin sürece sakıncası olacağını düşünmüyorum doktorun tavsiye ettiği bir ilaç olduğu için bende ilk kullandığımda çok fazla tedirginlik yaşadım ama başka çaremde yoktu gebeliğin izin kaçıncı ayındasiniz ben 3.aydan sonra iki günde bir almaya başladım sonra öle öle bırakabileceğimi gördüm. Dizinde öle yapmanızı tavsiye ederim bir süre sonra vücut ihtiyaç duymuyor galiba.
dilaracakir Zofer 8 mg kullandim 25-26. Haftama kadar. Icmedigim gun dunya basima yikiliyodu sanki. Insanlara kulaklarini tika, doktorun sana guven veriyosa onun dediklerini yap. Doktor guvenli olmayan hicbir ilaci vermiycektir zaten sana.