Uzun bir doğum hikayesi baştan belirtelim. Ancak okumanızı tavsiye ederim 🙏 ne kadar şükretsek azdır halimize. Çok şükür oğlumu sağlıkla kucakladım.
Gelelim hikayemize,7 Aralık için zorunlu sezaryen doğum günü almıştık. 30 Kasım günü son kontrolümüzde gittiğimizde doktorumuz nst de problem gördü. İki defa daha çekti problem devam ediyor ben seni bu şekilde eve gönderirsem gece uyuyamam. Bir defa başıma bisey geldi ikincisine izin veremem dedi. Hemen annemi aradık başka ziyaretçi refakatçi zaten yasak. Eksik esyalarimizi almaya eşim hemen eve koştu. Bu arada ben hemşirelerin ellerine sarılıyorum nolur oğlum iyi mi nst de neden sıkıntı var yalvardım resmen ayaklarına kapandım hepsinden Allah bin kere razı olsun. Bana dediler ki sesi kısık o yüzden duymuyorsun. Meğerse yavrumun kalp atışları zigzag yapmaya başlamış. Ve benim de 1 saat içinde sancılarım gelmeye başlamıştı doğuma giderken 3 dk da bire düşmüştü zaten her şey o kadar aniydi ki.
Bu sırada hemen anestezi ve covid tahlillerim yapıldı. Ancak PCR testi sonucunu beklemediler. İyi ki de beklememis canım doktorum yoksa pozitif olacaktım ve hastanemde doğum yapamayacaktım.
1 saat içinde ameliyathanedeydik. Ağlaya ağlaya girdim dilimde dualar nolur oğlumun sesini duyayım burada diye nasıl bir psikoloji anlatamam size.cok şükür sağlıklı doğdu paşam doğar doğmaz da işedi ,😂
Odamıza alındık ağrılarım vardı biraz ama dayanabildim biraz da iğne yapıldı gayet iyiydik ayağa kalkmaktan sakın korkmayın çok çok kolaydı.
Gazım çabucak çıktı şükür. Sütüm azdı ama hep emzirdim. Gecemiz harika gecti. Ertesi gün tam taburcu olacakken telefonum çaldı. Sağlık bakanlığı covid testimin pozitif çıktığını evimde izole olmam gerektiğini emzirdigim için ilaç vermeyeceklerini söyledi. Dünyam başıma yıkıldı. Evladıma bulaştırma korkusu beni mahvetti. İmtihanimiz bitmemişti. Yine ağlamaya başladım.
Kendi hastanem PCR testinin sonuca bile bakmadığı için bilgileri yoktu. Bilgi verdik çocuk doktoru geldi bebeğin testinin sonucu çıkana kadar bebeği yanımdan alacaklarını mama ile besleyeceklerini benim de odadan disariya çıkmayacağını söylediler. Ağlamaktan harap oldum doktoruma yalvardım. Asla bebeğimi bırakmayacaktım imza verip çıktık. Bu kısmı çok yazmicam çok zordu. Hastane yönetimi çok sıkıntı çıkardı. Evet sağlık personeli beni çok teselli etti doktorum elinden geleni yaptı ama hastane bizi resmen rehin tutmak istedi. Hatta bizim hakkimizda raporu tedaviyi reddettiler diye çıkartmışlar. Bu konuda nefret ediyorum hastanemden.
Bebeğim çok şükür negatif çıktı. Bende de belirtti yok zaten bugün 5. Günüm karantinada. Çok şükür ki hepimiz iyiyiz.
Daha da uzatmak istemiyorum sorunuz varsa cevaplarım söyleyeceğim tek şey ufak tefek şeyleri kafanıza takmayın. En büyük nimet doğurup sağlıkla eve gelebilmek.
Spinal olacaklara tavsiyem günde 4-5 tane 5 gün boyunca coca cola enerji içeceklerinden içmeniz. Baş ağrısı için birebir.
Herkese hayırlı doğumlar 🙏🏻
@admin @NaimeYilmaz sabitler misiniz❣️