0Melek00 görümcem Doğuma gittiğinde biz bekleme salonunda durduk Bn eşim iki çocuğum ve görümcemin eşi iki çocuğu be annesi tabi içerde sıkılıyorduk dışarda durduk hep görümcem Doğum yapınca onun eşine aradılar gittik eşyaları verdik ama biz gene bekledik görümcemi odasına alana kadar sonra hepimiz yanına geçtik ziyaretçileri geldi görümcemle br Kadın aynı odada kakıyorlardı br gece kaldı zaten o gece de kaynanası kaldı diğer hastanın da bri kalmıştı ama o zaman pandemi yoktu tabi şimdi Bn kontrole gittiğim de acil bölümüne gidiyorum kaç kez gördüm Doğum için yatış yapan bayanları sadece hasta alıyorlardı Doğum yapan kişinin ailesine haber verip eşyaları alırlardı ve ziyaretçi saatinde bir kişi gidiyordu galiba kaç kez denk geldim baya bi kalabalık gidiyorlardı tabi hepsi br hastanın akrabası olacağını sanmıyorum çünkü hasta dışında kimse almıyorlar Bn eşimle gidiyorum eşim hep dışarda bekletiyorlar polikinlikte bile içeriye almıyorlar kayıt işleri yaptıktan sonra hasta dışında kimse bırakmıyorlardı yarın biz gideceğiz bakalım son durum nedir bebeğim gelicek mi gelmeyecek mi refakatcı olayı bir kez daha soracağım çünkü yanımda kalacak kimsem yok 13 yaşında kızım var kabul ederlerse kızımı alıcam oda hani Bn WC e gidersem bebeğim tek kalmasın diye eyer kızımı almazlarsa WC e bile gitsem bebeğimi de almak zorunda kalıcam yanima 😩😑