Gerçi bi arkadaşımın tavsiyesi üzerine oraya gitmeye karar verdim. Sarıyer cayırbaşı var bilmiyorum biliyormusunuz, normalde orada doğum yapmak istedim ama pandemiden dolayı almıyolarmış gebeleri corona hastanesi olmuş tamamen, bende mecbur Zeynep kamile yönlendim, arkadaşımda orada doğum yapınca karar verdim.
- yani arkadaşımın demesine göre özel gibi tabiki ilgi beklemeyin ama kötü değilmiş ilgilenenler doğum esnasında sürekli motive ederek doğum yaptırmışlar başında zaten o an olan profesör doktorlar oluyormuş bide asistanlar tabi ama seni doğurtan prof, asistanlara sadece gösterim öğretim yapılıyormuş 🤷🏻♀️ Odalarıda en az 2 kişilik ama tek kalmak istiyorsan ve şansına boşta varsa rica edip çıkabiliyormuşsun yada ücretmi veriyomuşsun ne galiba tam hatırlamıyorum 😬 yani kısacası arkadaş memnun kalmış çok iyi değil ama kötüde değil beklentiyi ne kadar düşük tutarsak o kadar iyi bence. Devlet hastanesi sonucta ve hergun kaç insan dogurutuyolar hamileler kapris Naz yapmadığı sürece doktorunda yaklaşımı iyi olur bence diye düşünüyorum ve kesinlikle şans iyi , sana iyisi denk gelir bana kötüsü bilemiyoruz 🤷🏻♀️ Herseeeeyin hayırlısı olsun