MiranEfeninannesi Hanımlar doktorum suyumun bu haftada normal gibi olsa da tatmin etmediğini söyledi ileriki haftalarda çok çok azalabilir dedi risk dedi. Bol su ve havuç suyu önerdi. Havuç suyunu nasıl içebilirim ? Suyunu nasıl çıkarabilirim bilmiyorum ☹️
Mkblgrlyn MiranEfeninannesi suyu cok icin ben hep gunluk 2.5 3 lt ictim. Suyum hep cok guzeldi. 28 kasımda suyun azalmis dedi. O zamanda 36+4 haftalikti. Pazartesi gunu dogumum olucak inşallah 🤲🏻
Gamzecinar141119 MiranEfeninannesi havuçları rendele yada doğra biraz su dök üsüne blenderdan bızzztttt kadar benim ilk hamileliğimde doktorumda bana bol bol tüketmemi söylemişti 😂
Gamzecinar141119 MiranEfeninannesi ben hep öyle yapıyordum çok su katmadan yapın ama posalı gibi olsun için öyle güzel güzel şifa olsun
Mkblgrlyn MiranEfeninannesi banada arkadasm dedi al falan diye nerden alıncak blmiyorum ama blendırdan cekilse suda ilave edilse posalı havuc suyu olabilir aslında
Aysakr Katı meyve sıkıcagınız varsa daha ıyı olur bende ilk gebeliğimde içmiştim gerçekten işe yarıyor
MiranEfeninannesi Aysakr Katı meyve sıkacağım yok ama eğer ki blendır ile halledemezsem almak zorunda kalıcam Sağlıkla gelsinler
ssnnmmm Ben katı meyve sıkacağı ile çıkarıyorum normalde de çok sevdiğim birşey eğer yoksa mutfak robotundan geçirip yapabilirsin