pinar92_ Merhaba herkese, 11 haftalık gebeyim, 11+4 de doktor kontrolum var bu haftalarda cinsiyet öğrenen oldu mu aranızda? Biraz zor gibi ama bi ihtimal belki gösterir :)
Babytmr pinar92_ ben ilk hamileliğimde 11 haftada öğrenmiştim canım bacak yapısından tahminde bulunabilirim demişti %80 kız demişti 14. Haftada gittiğimde kesin kızdı.umarım bacaklarını açarda gösterir sizinkide🙏😊
Rumeysagnc pinar92_ ben 11+3 de öğrendim doktorum kıza benziyor dedi 18. Haftada tekrar gideceğim inş doğrudur 🥰
Efsane01 pinar92_ bende 11+3 de gittim cinsiyeti söylemek için daha çok erken çok arada şu an emin olmamakla beraber Kıza benzettim dedi 15 haftalık olunca kontrole gideceğiz inş doğrudur🥰bir oğlum var hayırlısı ile bi de kızım olur inş🙏Sağlıkla kucağımıza alalım inş 🙏
Defnerabia pinar92_ bize 11+5 de net bir sekılde erkek dedı bu hafta 16+3 ıken kız dedı canım karanboldeyız. Karnımdakı bebegı ne olarak sevecegımı sasırdım o yuzden ıtıbar etme ılerkı zamanları bekle. Ha bırde sakın bırsey alma ☺️
pinar92_ Rumeysagnc İnşallah bizde öğreniriz o halde sevindim böyle yorumlar gelmesine teşekkür ederim :)
pinar92_ Defnerabia oo baya tuhaf olmuş 🙊 hayırlısı olsun hepimiz için beklicez mecbur o halde 😊 daha hiç bi şey almadımm😊
Esrahalit pinar92_ 18 haftalıga kadar bilmediler kıza benziyor ama erken daha dediler şimdi 19 haftalık hamileyim cinsiyeti erkek baya da belli yani bende gördüm
maviscik77 pinar92_ 12. Haftamdayım erkek dedi benim ki baya açtı gösterdi ama yine de kesin demeyim bidahaki kontrolüne bakalım dedi doktorum
MaysaBade En son 12. Haftamda gittim şimdi 14 bitecek biraz daha gecsin diye bekliyorum 16.haftada gidicem inş ama gösterir mi sıpa bilmiyorum 🙈