melekkizim_00 Kızlar böyle giderse kafamda sac teli kalmayacak, lütfen bildiğiniz yöntem şampuan varsa yazar mısınız
Sevo03 melekkizim_00 maleseefff benim de aşırı derece de dökülüyor. Boyalıydı saçlarım 21 haftalık hamileyim boyayamadığım için de aşırı dökülüyor.
Susambilge melekkizim_00 mevsimsel olduğunu düşünüyorum.37. Haftamdayim. Hamileliğin başında bu yana hiç dökülme yaşamadım aksine iyice sağlıklı bir hal almıştı saçlarım. Ama bir haftadır avuç avuç dökülüyor. Serumlar vs. engel olamadim bir türlü. Bayag bir kisalttirdim saclarimi ben de. 🤷
1merven melekkizim_00 Off benim de ya duşta ayri tararken ayri toplarken ayri dokuluyor. Hala nasil kel kalmadim merak ediyorum 🤦🏻♀️ Saf zeytinyagi suruyorum 2 saat bekletip duruluyorum bir nebze dusurdu ama kesin cozum degil B12 eksikligi var sanirim ondan ya da tiroid🤦🏻♀️
Susambilge melekkizim_00 her şehrin suyu farklı. Kireç oranı, sertlik derecesi ve hava değişimi. Hepsi etkilemiş olabilir.
Elcin123 Hamileligin bi döneminde dokulme oluyor sonra duruyor korkmayın normal yine doktorunuza danisa bilirsiniz belki vitamini eksikligi de olabilir suan bebeğinizi beslediğiniz icin vücutta size cok bisey kalmiyor