Vscomedya Hamile pantolon u alıcam hiçbiri denk gelmiyor artık Lc internet sitesinden alıcam malum virüsten çıkamıyoruz 1,63 boy 66 kg 44 beden alsam büyük mü olur yoksa rahat mı olur. Dar paça model
Suheda0606 Vscomedya çok büyük olur Vscomedya büyük olur ben 40 aldım 75 ile o bile biraz büyük geliyor esnek oluyor hamile pantolonu düşüyor ben hiç rahat edemedim alacaksanız sizde 40 alın bence
Zeys Vscomedya çokkk büyük olur 170 boyum 80 kiloyla Doğuma gittim 15 kilo almıştım 38 beden giyindim lcw nin hamile pantolonlarını..
Mom092 Vscomedya ben 70 ile hamile kaldim lc den aldim 38 bedendi 6 ay cikana kadar kullandim ve bayada kilo aldim simdi bitane tayt aldim 40 beden 86 kiloyum ve gayet iyi oluyor
Homeless20 Vscomedya ben 72 kiloyum 42 aldım büyük oldu kilo alırım dedikçe almadım öyle büyük giyiyorum 😂
DaisyMom Homeless20 hahaha😂 kendimi gordum ilerki aylarda da giyerim diye 42 aldim asagi dusuyor pacasinida kestirmedim ice katliyorum asagi dusuyor habire yukari cekiyorum 😂 Doguma iki ay kaldi.Kontrolden kontrole disari cikiyorum zaten.Niye buyuk almissam 😂😂 eskiyemedi bile canim pantolonum😂
DaisyMom Vscomedya bende lcden aldim.1.60 boy 70 kilo 42 beden aldim.Karin kismi lastikli daraltilabiliyor ama ben daralttigim halde buyuk geliyor.Ve surekli asagi dusuyor kestirmek gerek pacasini.Basenlerim oldugu icin 42 aldim yoksa kesin 40 alirdim.Alsaydim o bile olurdu bana.44 çok cok buyuk size.Baseniniz cok yoksa 40 alin.