6217 İlk kez az önce sağ tarafta hissediyorum hareketlerini en baştan beri solda ve aşağıda hareketleri vardı şimdi ise sağda acaba dönüyor mu nerde neresi bilmiyorum 😊
EB1661 6217 Bende 31+5ım şuan ilk 20 haftasında hissettim soldaydı ama 28 haftasından beri göbeğin heryerinde kuzum 🥰 bi haftadır aniden vajina bölgesine giren iğne batması kasılma gibi bi ağrı oluyo anlık sizdede oluyomu acaba
1PrensAnnesi 6217 benimkide hep sağda şuan popoyu dayadı karnıma ayaklarıyla mideme vuruyo❣️ Ellerde arada alta arada karında geziyo asla gece uyumuyo abisine çekmedi
alenrenas1 6217 bendede basından belli hep soldaydı artık hep sağda 🤗 birde geceleri sol kaburgama bir batıyor sola uzanamıyorum 31+2 benimde
lyl3006 EB1661 bende de çok fazla oluyor günde 10 15 defa nerdeyse geçen gün doktora sordum sorun yok dedi dinlen yorma kendini dedi bilemiyorum sebebi ne 🧐
6217 1PrensAnnesi siz yine biliyorsunuz ben bilmiyorum 🤷♀️ en son kontrolümde doktor sol göğüs alt tarafında kafa aşağıda ayaklar demişti şimdi bilmiyorum 👼🏻
EB1661 Meryem46 Bilmiyorum ama duyduğum rahim doğuma hazırlıyo kendini deniyo nekadar doğrudur bilmemde
EB1661 6217 siz sebebini biliyomusunuz ben daha alttan muayene olmadım hiç açılmayla alakalı değildir dimi
6217 alenrenas1 ayy evet bende sola yatıyorum yatınca hareket ediyor ve sanki rahatsız oluyor gibi sıkıştıryormuşum gibi hissediyorum sırt üsttü yatınca rahatlıyorum ama sağa dönüyorum sonra kordon falan dolanır allah korusun diye sağdada pek rahat edemiyorum valla annelik zor cidden 🙂
1PrensAnnesi 6217 ilkinden deneyim:) bide bu baya hareketli anlamak kolay oluyo sert vuruşlar hep ayak tarafı çok sert aşağı baskı yaptığında anlıyorum ki kafasını aşağı vermiş :)
alenrenas1 6217 ayy bende sırtüstü cok rahattım ama oda riskliymiş cidden hamilelik cok zormus hep korku endişe içinde olmak
Berna23 6217 31+5 im ve benimde oyle yatağa geçince acayip bı hareketli oluyor kızım ben hep sağda hissettim ama artık tüm karnimda gibi 😂