ArasisMom Haftaya Çatı Muayenesi olacağım 37. Haftanın içinde merak ettiğim şu Çatı Muayenesi sonrası kanama yada doğumu tetikleme durumu nedir. Çatı Muayenesi acı verir mi sonrasında birkaç şey için alışveriş yapmam gerekiyor sıkıntı olur mu ?
Nursahcan ArasisMom kendıjı hic kasmaman gerek canım öle can acıtıcı bisey degıl kanama gıbı lekelenme oluyor bıraz
Ftmgns ArasisMom ben 38+0 da oldum acıdı ama öyle abartılacak gibi değil sonrasında da bi halsizlik oldu yürümekte zorlandım. Bir saat ardından kanama oldu. Ertesi sabah da nişanım geldi. Ama sancı su vs yok.
Srhtzlyh ArasisMom bemde bugün 34 haftalığım tam doktor kontrolunde sordum 37 de yapalım dedi. Doğuma etki edermi dedim. Bi etkisi yok bazen denk geliyor doğum öncesine etkilemiş gibi oluyor korkma dedi. Dedim korkmuyorum etkilesinde bir an önce doğsun miniğim🤭🤭🐣
Ugurbocegi9876 ArasisMom pazartesi günü doktor çatı muayenemi yaptı hiç acımadı ve 5 yada 6 saniye sürdü sonrasında kanama falanda olmadı normaldi herşey ama kişiden kişiye değişebiliyor bu sanırım bende açılma yoktu normal doğuma uygunmuşum ve rahimde yumuşama var dedi okadar
MKkubra Bende 38.haftada oldum o an bişey olmuyo zaten dakikalık bişey sonrasında da kanama felan olmadı 40 haftamızda doldu doğumuda tetiklemiyor bence 😄
sareninannesi_ ArasisMom kasarsan biraz acıyor 3 kez çatı muayenesi oldum 3 ündede lekelenme oldu 39+4 olduk gelen yok hala 😊 bugün 3. Çatı muayenesini oldum yürürken zorlandım biraz penguen gibi ama bebeğimin başı kanala girmiş belkide ondandır
sareninannesi_ ArasisMom benimde ilkti zaten anlamıyosunuz bi anda 2 parmağını sokuyor yavaş yavaş soksa daha çok acır bence . Sonra 5 10 saniye falan sürüyor geçiyor 😊
ArasisMom Teşekkür ederim hepinize biraz olsun için rahatladı 🤗 Ilk doğumum olacak birde evimle hastane arası 1 saat filan sürüyor o yüzden biraz tedirginim açıkçası aniden sonrasında bir sıkıntı olursa diye 🙄
Girlpowerbabe ArasisMom benim dün oldu alttan muayenem kişiden kişiye göre değişiyor sanırım bende lekelenme falan hiç bişey olmadı sonrasında da herhangi bi değişiklik olmadı ama muayenede canım acıdı tabi 5-10 sn ne olduğunu anlayamadan bitiyor 😅
Ozlem5555 ArasisMom canım ben bugün oldum çok anlık bişe anlamıyorsun bile benim canım hiç acımadı ne lekelenme ne sancı hiç bişe üstelik hiç acilmam da yokmuş ona rağmen acimadi 🤦 acır diye çatıya çıkarsan acır tabi ki sen hiç acimicak diye gir acımaz. Ki zaten acımıyor yarın yazarsin bize 🤗
sareninannesi_ Ftmgns inanın bilmiyorum nişan mı yoksa lekelenme mi . Dün çatı muayenesinden sonra eve geldiğimde kanlı ve kahve leke gelmişti akıntıyla beraber . Daha sonra bi kaç saat sonra kahve bi akıntı daha geldi. Çatı muayenesindenmi nişan mı artık bilemiyorum 🙄
ArasisMom Salı günü muayene bakalım nasıl olacak ona göre doğuma karar vereceğiz sezeryan dersek 1 hafta sonrada bebeğim gelecek🤗