MucizemOglum bigunanneolucak ben ovulasyon testinde çift çizgiyi gördüğümde hiç bir belirti yaşamamıştım. Hatta çok şaşırmıştım normalde regl bittikten 13.14. Gün falan derler, regl takip programlarındada öyle .. ama benim yumurtlamam reglim bitti 4.5. Gündü.
Suna11 Kasık ağrısı olabiliyor bazen. Bazende çok hafif adet sancısı gibi ağrı ama herkeste olmayabilir. Anlamanın en iyi yolu test canım 🌸
bigunanneolucak Suna11 acayip bi kasık ağrım var anlatamam acaba çatlıyor mu :) yarın yapıcam testi inşallah 🙏🏻
Suna11 bigunanneolucak Olabilir şüpheleniyorsan mutlaka değerlendir kaçırma yumurtlamanı inşallah güzel bir sonuç alırsın 🥰
bigunanneolucak Sedancre bugünde koyu cıktı çatlama olmadı galiba :) akşamdan beri sol kasığım çok fena batıyor
bigunanneolucak Sedancre ben çatlamayı beklemiyorum ki zaten. Sadece kasığım cok ağrıyor acaba çatlama oluyor mu diye sordum
bigunanneolucak Sedancre evet oluyor ama bende pko var çatlamayabilirde . O yüzden baya bi rahatsız edici ağrı cnkü inşallah çatlamıştır. Değerlendiriyorum bigün dolu bi gün boş merak etme
Sedancre bigunanneolucak bende de pcos vardı canım benim zaten yumurtlama olunca Allah’ın izniyle çatlıyor Sen değerlendirme yap stres yapma kendine