Ebrugur2019 Elifaysu bu gece tam 35.haftama gireceğim 2,3 gündür sürekli ağrım oluyor yarın kontrolüm var bakalım küçük beyimiz kaç kilo olmuş heyecanlıyım çok 😀geceleri de başladı tabi uykusuzluk,sağa sola dönememeler
Glc Elifaysu rahimde kasılma gibi genişleme hissediyorum sanki çok aşağıda kafası dönüyo normal mi bilmiyorum sizde var mı
Glc Drydrya ne zamandan beri öyle oluyor sizde bende yeni olmaya başladı korktum doktora sordunuz mu normal miymiş
Sibelglgakn Duru999 evet bende son 4 gündür var kustum kusucam gibi yada midem ağzıma kadar çıkmış gibi cok rahatsız oluyorum. Tam 35 haftalik oldum sizde nasıl
Drydrya Glc 30 haftalığım yeni yeni olmaya başladı sormadım baş aşağı olduğuna yordum bence sizin de normal
ikizzannesi 32 deyim aynı bel ağrısı kaşık ağrısı başladı. Yürümekte zorluk yatakta sağdan sola dönememe. Uykusuzluk. Nefes darlığı. Herşey varmış bende de 😅 arafa bir gobegimde şancı oluyor onu anlamlandiramadim. Şu an ki aksiyonum bu 🤔😅
B0220 Elifaysu bende de aşırı derecede var doktorum gaviskon şurup verdi çok ama çoook faydasını gördüm doktoruna danışıp almanı tavsiye ediyorum
Astadavistabeybi Elifaysu mide yanması hareket kısıtlılığı gece sürekli wc ye kalkış ve arada tansiyonum düşüyor 😐
0Cerenk Elifaysu çok ağırlaşıyorum yemek yediğim zaman, kaburga ağrıları bel ağrıları ve bulantılar baya kötü olmaya başladı😔