Seydaaa123 19 haftalık hamileyim hındıstan cevızı yagı ve sarı kantoron yagını cok onerenler var kullananlar memnunmu ve nasıl kullanıyo acaba hındıstan cevızı yagı katı soguk olanlardan mı oluuo yardımcı olurmusunzu
Zafsim0801 Seydaaa123 merhabalar hamıle olduğumu ogrendigim andan itibaren , aktardan aldım Hindistan cevizi yağı , saf kakao yağı bunu eritip içine koydum bu ıkısınıııo yoğun olarak kulllanıyorum çatlağa iyi gelıyo diyorlar ama bakalım kısmet
akdemirnurcan Seydaaa123 gündüz sürüyorum gün boyu nemli kalsın diye akşam yatarken lierac kullanıyorum evet memnumun kuruyunca rahatlatıyor nemli tutuyor
edakyconal07 Hindistan cevizi yağı kışın soğukta katılaşır,bir çay kaşığı yardımıyla elinize alın vücut isinizla sivilasiyor zaten,daha sonra vücudunuza sürün.kantoran yağı ile karıştırınca daha faydaliymis çatlak oluşumunu engellemeye.😊
SofiB Hindistancevizi yağı evet çok nemli tutuyor ben de yeni denedim çok sevdim hep kullanırım gibi geliyo
Eminik Formda okudum diye araştırdım kantaron yağı önerilmiyor yazıyor nette Hindistan cevizi yağı tavsiye ediliyor ne kadar doğru bilmiyorum