SofiB Aile hekiminiz ya da oradan ilgili hemşireniz gebeliğinizi takip ediyor mu? Arayıp bilgi veriyor mu? Hangi işlemlerinizi orada yaptırdınız. Merak ettim.
Sna-1234 SofiB ilk başta kayıt için kendiniz gidiyorsunuz daha sonra aşı için çarpıyorlar bir de son hafta rutin kontrol için
E44 SofiB evet 2. Gebeliğim kalp atışına bile bakıldı bana tansiyon kan tahlilleri hepsine bakıldı aşılar takibi yapılıyo ve arıyorlar ağrım varmı yokmu diye soruyorlar
Ayferol0 SofiB Sürekli arar benim hemşirem hem Bilgi vermek için hem de kan idrar aşı vs. için en son 36 haftalıkken gittim kan idrar verdim sonuçlarını arayıp söyledi gidip yorulmayım diye çok memnunum
annepanda SofiB beni aşiya cagirdilar ama kendi doktorum gerek yok dedi. 10 sene evvel 5 doz tetanozumu tamamlamıstim. Hatta doktorum dedi ki ben hiç yaptırmadim.
Gamzegs Sadece kayıt yapıldı gebelikle ilgili ve 20.haftada tetanoz aşısı 1.doz için çağırdılar okadar canım
SofiB Gamzegs kayıt nasıl oluştu siz mi gidip hamile olduğunuzu belirttiniz onlar mı size ulaştı yoksa
ysfali06 SofiB beni onlar aradılar ilk olarak snra aşı için aradılar ilk dozu vurdular ikinciye gün verdiler bu kadar şmdilik 🤗
Gamzegs SofiB kayıtlara hamileliğim geçince aile hekimliğinden aradılar canım ama benim aile hekimi şehir değişikliğinden değişti yeni yere ben gidip belirttim Kadın doğum doktorum aile hekimliğine Bilgi ver demişti ayrıca
SofiB E44 benim de 2. Gebeliğim ilkinde aile hekimim başka bir semtteydi ve inanılmaz ilgililerdi devamlı arayıp soruyolardı, burası hiç aramıyor acaba covid sebebiyle çok yoğun olduklarından mı diye düşündüm sormak istedim
livasmomm E44 aynen benim hemşire de çok ilgili cepten arayip çağırıyor bi sorun olup olmadığını soruyor d vitamini falan da verdi 2 kere ucretsiz
mmek_2014 Evet takip ediyorlar. Belli aralıklarla izlemleri oluyor kan ve idrar tahlili yapıyorlar kilo ve tansiyon takibi yapıyorlar. İki doz tetanoz aşısı yapıyorlar.
E44 SofiB aslında şuan covid olduğu için çok çağırmak istemiyorlardır ama aramaları lazım ben her doktora gitmemde arıyorlar ilk gebeleri bendim şimdide devam ediyorum
Nuray23 SofiB takip ediliyor. 2 kere kan ve idrar testi yaptilar. Tetenozun 1.dozunu oldum. Kalp atisi dinledim 😊👍 20+6yim😁
Bsraozturk SofiB Evet düzenli kontroller var aşı kilo tansiyon ölçümü yapıyorlar son haftalarda ufak bi aletle bebeğin kalp atışlarını kontrol ediyorlar arada tahlil isteyip onlarda değerlerinize bakıyor şikayetlerinizi soruyor gibi gibi😊
E44 livasmomm Aynen öyle gerçektende d vitamini ben değiştirdiğim için yoksa ücretsizdi ama ilgililer 🙏
Miyaseahmet BegumIscanTunc siz kendiniz gidip hamile olduğunu soyleyeceksiniz onlar 20 haftalik olduktan sonra ariyorlar