Msydn6 Nesrinalm Gebelik zehirlenmesi demek bebeğin eşi anneyi zehirliyor ve bebeğin gelişimini etkiliyor ilk hamileliğimin son ayında bizzat yaşadım başlarda hiç anlamıyorsun.. yüksek ve bir türlü düşmeyen tansiyon buna bağlı aşırı ense ağrısı ve ödem el ayak şişmesi ama normalden çok fazla olanı birde idrarda protein kaçağı eklenince hemen preeklamsi teşhisi koyuyorlar ben yaşadım Allah kimseye yaşatmasın bu yüzden mecburi sezeryan olmuştum Allah herkesi hayırla kurtarsın
Nesrinalm Msydn6 tansiyon kaç çıkıyordu. Benimde tek ayak bileğimde aşırı şişkinlik var ama tansiyon 12 ,6 - 11, 6 falan öyle çıkıyo. Şişkinlikte geçmeyince merak ettim. Bu arada bebeğiniz nasıl iyi mi
Ayseozmenucar Msydn6 bende ilk gebelıgımde yaşadım Rabbım bir daha yaşatmasın kısmı felç yogun bakım ben hepsını yaşadım.kızım kılo alamadı 😣16 tansıyonla doguma gitmiştim.şu an 25. Haftamdayım coraspırın kullanıyorum.ölçum yapıyorum şukur iyiyim ve doktorlara guvenıyorum.erken dogum şeklınde bekletmeden yukselışe geçince alırız dıyorlar
Msydn6 Nesrinalm tansiyonun öyleyse iyi o normal değerler zaten benim 15,90-16-17-18 lere çıkıyordu hatta tavandaydı
Msydn6 Ayseozmenucar bende aynı 2.gebeliğim şuan 20 haftalık olmak üzereyim banada coraspin verdiler buraya kadar güzel geldim asıl bundan sonrası önemli inşallah bundan sonraki dönemde iyi geçer Allah hayırla kurtarsın hepimizi
Ayseozmenucar Msydn6 amin canım tuza falan dıkkat et ben kesmedim ama baya azalttım hani doktorlar daha bılınçli her sene daha iyiler ama bu hastalıkta en iyi ıhtımalle bebek kılo alamıyor ee sonra erken alıyorlar covıt varken küvez dıger zamanlardan ve dıger gebelerden daha dıkkatlı olmalıyız dıyorum kendime