Sevincinci Kızlar çok seviyorum çigköfteyi biraz yemek istedim ama dışarda tehlikeli diye evde kendimiz yaptık ama çok az yedim sakıncası olur mu biraz yedim ama içim rahat etmedi sizlerden böyle bir durum yaşayan var mı 🥰
Arifcaninannesi Sevincinci kuzum ben urfaliyim etli etsiz her türlüsünü yiyorum oglumdada yedim çok şükür bir sorun olmadı
Mondlicht Sevincinci çiğ köftenin yenilmemesinin sebebi zaten içindeki ettir. Eğer içinde et yoksa yiyebilirsiniz yani ben hep yedim şahsen etsiz olanı
Sevincinci sennur26 Bende etli olanını biliyorum canım etsiz yedim hem de çok az ama içim rahat etmiyor 😬@
Sevincinci Mamienbaby Böyle söyleyince bir daha canım çekti 🥰 ne güzel afiyet olsun bende ilk defa yedim bir de kaybım olunca bunda biraz takıntım oldu ☺️
Uykulugebe Sevincinci Oooo ben hamileliğimin başından beri dünyanın acısını yedim olsa bana olurdu.Kavanoz kavanoz biber turşuları mi dersin çiğköfte mi dersin 🥰
sennur26 Sevincinci bende etsiz yerim bişey olmuyo ya olmaz inşallah sadece kilo aldırıyor diye biliyorum maşallah bana da çok kilo aldırdı ama durduramıyorum kendimi çok canım istiyo 🙈😂
Mom092 Sevincinci Etli etsiz ikisini de yiyorum hatta aksam yemeginde anneme yaptirdim yedim etli 🙈 ve ilk degil bu defalarca yedim Allaha sukur bisey olmadi
Seduru Sevincinci etsiz yediğiniz takdir de bir sorun olmaz çiğ et yemek yasak olduğu için genel de çiğ köfte yenmiyor hamilelikte ☺️
Minik1 Sevincinci ben deli gibi yiyorum 17 haftalığım deli gibi derken ayarında ama bi kötülüğünü görmedim 😂😅