birtospikannesi Samsunda Tüp bebek yaptıranlar yada çevresinde yaptırmıs olanlar Önerilerinizi bekliyorum.Hangi Hastane hangi doktor ? Kacıncı denemede oldu? Yardımcı olursanız sevinirim ☺️
Halimer birtospikannesi büyük anadolu hastanesinde safiye genç eltim gitti gecn ay şuan yumurtaları donduuldu sonuc bekliyorlar 2 ay
Sureyyaa birtospikannesi ben fakülte de aşılama yaptırdım Ayşe Zehra Özdemir doktorum ilk denemede çok şükür tuttu tüp bebek yaptıran bi arkadşım da var onunda ilk denemesinde olmuş
Mkblgrlyn birtospikannesi samsun medicanada cazip ustün e gidiyorum ben tüp bebek degil benim ama bence oluyordur medicanada
Melek8985 birtospikannesi Samsun Medicalpark Mehmet Bilge Çetinkaya da tüp bebek yaptırdım ilk transferde gebe kaldım çok şükür. Rabbim isteyen herkese nasip etsin.
birtospikannesi Halimer hemen transfer yapmıyo o zaman sizin eltinize. Memnunmu acaba doktorundan hastaneden?
birtospikannesi Sureyyaa şartları falan varmı tıptada.şu kadar yıl evli olmalı bilmem kaç kez asılama yaptırmalı gibi
Zeynep5353 birtospikannesi en az 3 sene evli olman gerekiyor canm ve 2 kezze aşilama yapılmasi gerekiyor tüpten önce
Sureyyaa birtospikannesi ben 3 senelik evliyim bana bir 1 sene önce direk aşılama yapalım.demisti doktorum ben bekledim 1 sene arkadşım isr hiç aşılama yapılmadan direk tüp bebek yaptırmıştı öyle bi şart varmı bilmiyorum açıkçası
Melek8985 birtospikannesi ben memnun kaldım doktor ve hemşireler güler yüzlü ilgililerdi. Ailem Samsunda ben İstanbuldayım. İstanbuldan gelip yaptırdık. Etrafımızda Mehmet hocaya gidenler vardı tavsiye üzerine gittim ben de. Ön görüşme yapabiliyosunuz ücretsiz zaten.
birtospikannesi Zeynep5353 o zaman tıpa hiç gitmeyim çünkü bir kez daha asılama ile vakit kaybetmek istemiyorum. Ki daha 2yıllık evliyiz ☺️
Zeynep5353 birtospikannesi aşilama yaptirdinmi ki 1 senen var tüp içn ama çok çok problem varsa önerirlet belki