Aybuke1 Merhaba hanımlar çok, kararsızım philips avent düşünüyorum emziği ama damaklı mı Damaksız mı tam olarak nasıl almam gerekiyor biberon da aynı, şekilde cam mı plastik mi çok kararsızım 🙏
Alps Aybuke1 ben chicco natural feeling cam biberon aldım. Emzik olarak da kauçuk bi emzik düşündüm daha yumuşak olur diye ama magazadakiler çabuk yıpranıyor demişti
Seduru Aybuke1 emzik te çokta düşünme bence belki tutmayacak Bi sürü marka denemek zorunda kalacaksın ☺️
halitefe Aybuke1 canım biberon lansinoh 160 ml cam 240 ml Pp olanı aldım emzikte Philips ultra soft olanı aldım biberonu çok öven oldu çevremde bende beğendim gerçekten anne göğsüne çok yakın ucu emzikte avent çok övüldü diye aldım
Alps Aybuke1 kullanmaya baslamadim henuz 30+2yim bende. Ama cok güzel bir biberona benziyor anne gogsune uygun basligi felan var cok soyleyen oldu o yuzden aldim. Philips avent soothie emzik de diger almak istedigim urunlerdendi. Ama gittiklerimde yoktu sadece internetten satisi var dendi. Kararsizim ama o da diger bi secenegim seninde aklinda olsun bi bak istersen 😊
Aybuke1 Seduru emzik almasını çok istiyorum ama Dediğiniz gibi en Pahalısını da alsan en ucuzunu da alsan tutmayan bebek tutmuyor 😐
Mondlicht Aybuke1 biberon da emzikti Philips avent aldım çok memnunum kızım doğduğu gün tutmuştu emziği ultra air Di sanırım tipi
kucuktospam Mondlicht bir şey sormak istiyorum ben de avent düşünüyorum da yeni doğan için 120 ml mi aldınız küçük geldi bana acaba 240 alsam uzun kullanır mıyım diyorum 😄
Beril_ kucuktospam bende 240ml aldım canım no 1 aldım bebek büyüyünce başlığını değiştirip meyve suyu felan veririm diye düşündüm almışken büyük almak mantıklı bence
Aybuke1 Alps çok teşekkür ederim bende 33.haftadayım artık almak istiyorum sezeryan olacağım için de hemen sütüm gelmezse tedariki olmak için biberon mama vs. Almam gerekiyor
UrazyadaMasal Ilknur74 3 aylıkken ise baslicam part time o süreçte mecburen bir kez biberonda icicek 😔 o yüzden en yakın olanını tercih ettim
Zeys Ilknur74 amaaannn yarın bebeğin doğunca onların dediği şeyi unutuyorsun 🤣 ben de çok gebe okullarına gittim şöyle yapcam böyle yapcam dedim ama bebek doğunca öyle olmuyor 🤭 emZik verdim çok az tuttu biberon da verdim bi dönem sütümü sağdım gece eşim içirdi ben uyuyayım diye emzik uykuya dalarken fln kurtarıcı oluyor sürekli kullanılması önerilmiyor..
UrazyadaMasal Lansino 240 ml cam aldım bende memesi anne gogusune en yakın olan mis. Yorumları felan çok iyi.