Betulmtn Bi umutlanasim geliyor sonradan da olsa görünce. Şimdiye kadar çok negatif gördüm sonradan çıkmıyordu. Bunda neden çıktı acaba diye düşünmüyor değilim hani
Htcertn Betulmtn benimde senin gbi 2 3 saat sonra baktığımda cifte cizgiye dönmüştü yoktur dedim yalnistir diye düşündüm ama hamileymisim seni umitlendirmek istemem ama insallah hamilesindir :)
Cutepregnant Umksanbe bende de tam tersi oldu belli belirsizdi ilk 5 dakikada sonra klozetin üstüne bıraktım ev işleri yaptım sonra atıyım diye gittiğimde belirgin olmustu. Doktoruma söyledim kan ver hemen dedi beta hcg 800lu degerlerde çıkmıştı
cnn34 Betulmtn eğer sabırsızlanıyosan karbonat üzerine idrarını dök köpürürse hamilesindir öyle duymuştum
Myssr GokcenToruntay 10 dk geçtikten snra cikan test bile geçerli degil benim de oyle çıkmıştı bi kere bn de sizin gibi dusundm hic olmamisti daha once diye umutlanmstm ertesi gun adet oldum. İnsallah hayirli zamanda olur üzmek gibi olmasn ama hayal kirikligi daha kotu
Ayazadam Canım ben de test yaptım tek cizgiydi unutmuşum dolapta iki gün sonra açınca tam çöpe atarken baktım çift çizgi sonra adet oldum yani ilk gördüğün 5 dakika sonuç doğru sonrası yanlış
kader_akgun Hayırlısı olsun ama genelde 10 15 dk yi geçen her test yalancı pozitif oluyor ben kaç kere yapmıştım başta negatif çıkmıştı sonradan her çöp kutusuna baktığımda hepsi pozitife dönmüştü Hakkınızda hayırlısı olsun
Soru Ben yaptım negatif çıktı çantama koymuştum ertesi gün atmak için tekrar baktım pozitifdi. inanmadım tekrar yaptım şansa bırakmamak için hamile oldumu öğrendim
Betulmtn Htcertn ayyy Allah im inşallah 🤲🤲 2 gün önce de aynısını yaşadım çünkü ben. O yüzden 2 defa üst üste olması benim aklımı karıştırdı
nur816 cnn34 maalesef bu tarz yöntemler ise yaramıyor arkadaşım denemisti ikisi de asitli zaten kopurmesi normal