Kızlar daha öncede danıştım ama her seferinde farklı bi durumla karşılaşıyorum kafam allak bullak oldu ben 14 ekim tüp bebek transferli gebeyim şükür bikaç dr gittim ilk gittiğim dr a göre şuan 9 haftalık gözukuyorum 5+4 te kese gördük ama hala bebek gözukmedi yolk sakda yok ama kese çok düzgündü 8.ci haftaya kadar bekleyelim boş gebelik olabilir kürtaj gerekebilir dedi beklerken covid oldum kendi dr gidemedim devlete gittim orda vajinal baktılar eski druma göre 7. Haftadayken gittiğimde 5+3 olduğumu kesemin 17 mm oldugunu 1 hafta sonra tekrar gitmem gerektiğini söledir 1 hafta sonra covid olduğum için yine aynı yere devlete gittim 6+2 olduğumu kesemin 22 mm olup daha küçük olduğumu söylediler gözükmesi için bikaç gün daha bekleyelim tüp bebek eziyetli bi durum hemen sonlandırma gözuyle bakmak olmaz bebek oluşabilir dendi ama anlamadım ben kaç haftalığım kime inanıcam bilmıyorum 9 haftaysam hala bebek yok ama kese dedikleri gibi daha 22 mm yok eğer şuan daha yeni 7. haftamda isem bikaç gün sonra gittiğimde kesemde muhtemelen 25 mm geçmiştir acaba bebek görünür mü şaştım kaldım 😳