Mom092 FatRam_1703 valla bende cok begendim 🙈 resim cektirmek icin gayet uygun ☺️ ama fotoğraftaki gibi acik renk degil bi tik koyusu geliyor bilgin olsun
Mujizam Mom092 Bende bu sayfadan alamayi düşünüyorum kırmızı istiyordum resimdeki gibi değil koyu vişne renkmis düşünüyorum şimdi çünkü o takımı sevmiştim
Mom092 Mujizam kırmızı görünüp visne çürüğü olmaz aynen benim aldığım resimde toz pembe duruyo gelen koyu pembeydi ama guzel koyu olmasi daha iyi bence
Beril_ hafsa0211 aaa öyle mi kumaşı nasıl hangi rengini modelini aldınız ben çok kararsız kaldım da rengi nasıl gelir diye model konusunda da öyle
hafsa0211 Beril_ kumasi cok guzel ipek gibi ben beyaz renk aldim. Carsida biraz gezinmistim pembe renkler fotograflardaki gibj cikmiyordu hep basit pembe oluyordu instagramdan da pembeye guvenip de alamadim
Beril_ hafsa0211 hmm güzel günlerden kullanın inşallah bende beyaz ya da mavi düşünüyorum beyaz iç gösteriyor mu çok mu ince
hafsa0211 Beril_ yani oyle aşırı ince degil kumas kalitesi guzel geldi denerken siyah atletim vardi o belli oluyordu icinde ama beyaz atletle hic bir sıkıntı olmaz diye düşünüyorum
Melike145334 Mujizam lohusa takımım var diğer doğumlarımdan ben lcw dan pembe önu düğmelı aldım çok beğendım